Ikea cere clienţilor să returneze prăjiturile cu bezea. Avertismentul companiei
IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP deoarece pe lista de ingrediente nu a fost declarat laptele ca produs alergen, a transmis compania.
Vizitează secțiunea ”Culinar” de pe site-ul Digi24 pentru a descoperi rețete culinare, mâncăruri și de prăjituri și alte curiozități despre alimentație. Descoperă rețete sănătoase i delicioase de mâncăruri și deserturi, rețete simple sau mai complicate. Citește sfaturi alimentare, informații despre diete, cum să mănânci sănătos, dar și studii ciudate și reportaje inedite despre mâncare.
IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP deoarece pe lista de ingrediente nu a fost declarat laptele ca produs alergen, a transmis compania.
Numărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat...
Publicat acum acum 6 aniGătitul ca în marile restaurante este acum la îndemana oricărui pasionat de gastronomie. Tehnici care erau rezervate doar profesioniştilor, pot fi deprinse şi utilizate acasă, cu puţin ajutor din...
Publicat acum acum 6 aniOdată cu venirea primăverii, trufandalele îşi fac loc pe masa noastra. Gusturile şi aromele proaspete de care ne-a fost dor tot anul, s-au întors în farfurii.
Publicat acum acum 6 aniAnul acesta, Sibiul devine destinaţie turistică culinară, prin programul Regiune Gastronomică Europeană- 2019.
Publicat acum acum 6 aniMarius Tudosiei găteşte sâmbătă două reţete cu tradiţie. Una de pe meleagurile noastre, o reţetă tradiţională ardelenească, şi una din însorita Portugalie: ton a la Bras.
Publicat acum acum 6 aniMarius Tudosiei are un invitat special, Chef Ricardo Deus.
Publicat acum acum 6 aniMarius Tudosiei revine din vacanta din Thailanda cu o rețetă delicioasă, pe care a învățat să o facă acolo, chicken satay.
Publicat acum acum 6 aniÎngheţată, prăjituri, până şi supă de găină putem să facem din prafuri pe care le găsim pe toate rafturile magazinelor. Nu conțin ingrediente interzise, însă medicii avertizează că bolile...
Publicat acum acum 6 aniÎn fiecare duminică , la prânz, Marius Tudosiei ne invită la masă alături de invitatul său.
Publicat acum acum 6 aniMesele de sărbătoare sunt mai frumoase când îi avem pe cei dragi alături.
Publicat acum acum 6 aniBogdan Vandici are numai 22 de ani. Chiar și așa, tânărul din Oradea a reușit să impresioneze juriul la Olimpiada internațională a tinerilor bucătari, care a avut loc în India. Care sunt mentorii lui...
Publicat acum acum 6 aniTuriştii din Deltă, serviţi cu peşte de la supermarket. Este situaţia aburdă la care s-a ajuns din cauza diminuării resursei piscicole.
Publicat acum acum 6 aniZacusca, ciorba, micii, sarmalele și papanașii au cucerit Parisul. Capitala gastronomiei mondiale s-a îndrăgostit de preparatele noastre, graţie unui restaurant cu specific românesc. Ibrik Kitchen...
Publicat acum acum 6 aniComandă online mâncare sănătoasă pentru copilul tău cu prețuri începând de la 67 lei pentru 5 mese/zi
Publicat acum acum 6 aniUn desert cu parfumul altor timpuri poate fi savurat în zilele noastre graţie pasiunii unor liceeni de la Iaşi. Elevii liceului agricol prepară dulceaţă de morcovi după reţeta lui Mihail Kogălniceanu...
Publicat acum acum 6 aniAtunci când gătim în familie, toate preparatele sunt mai gustoase. Iar cand sora ta este un chocolatier profesionist, ai certitudinea că vei avea pe masa deserturi extraordinare.
Publicat acum acum 6 aniSavanţii au descoperit secretul oamenilor slabi: ţine de genetică, nu neapărat de diete şi exerciţii chinuitoare la sală.
Publicat acum acum 6 aniCele mai simple ingrediente pot fi transformate în preparate spectaculoase, atunci când folosim tehnici speciale de gătit. Iniţial, procedeul sous vide a fost rezervat doar bucătăriilor profesionale...
Publicat acum acum 6 aniOstropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.
Publicat acum acum 6 aniDeni Carculea gătește alaturi de Marius două rețete cu ingrediente aparent comune, la îndemana oricui, dar care pot sta pe masa oricărui restaurant de top.
Publicat acum acum 6 aniPentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.
Publicat acum acum 6 aniLa doar 13 ani, un copil din judeţul Sălaj este vedetă pe Youtube. Mihai este pasionat de gătit şi a făcut din pasiunea lui un fenomen online. Totul a început ca o joacă, dar acum, canalul său are...
Publicat acum acum 6 aniPescarii din Deltă au depus documentele pentru înregistrarea reţetei de icre de crap. În urmă cu doar câteva zile, scrumbia de Dunăre afumată a primit certificatul care-i oferă protecţie pe piaţa...
Publicat acum acum 6 aniDe la cârnaţi, sarmale şi salata boeuf, la bucăţi de morcov, suc de portocale şi salata de fructe, drumul este foarte scurt când ficatul te împinge de la spate.
Publicat acum acum 6 aniGustoase şi din belşug au fost delicatesele de pe masa de Revelion, dar nu rămân fără urmări. Trebuie date jos, spun şi medicii. După mese copioase, zeci de biciclişti au pedalat astăzi la Bucureşti...
Publicat acum acum 6 aniLa fel ca în România, murăturile sunt o parte majoră din bucătăria turcă. Iar zeama de murături a devenit deja faimoasă în întreaga lume ca remediu rapid, natural și gustos pentru cele mai teribile...
Publicat acum acum 6 aniChiar dacă aţi ales deja tortul de Revelion, ceea ce vă propunem acum este mai mult decât un desert, este o operă de artă. Ucraineanca Dinara Kasko este unul dintre cei mai apreciaţi cake designeri...
Publicat acum acum 6 aniUleiul de cocos, considerat un superaliment, este pus la zid de oamenii de ştiinţă.
Publicat acum acum 6 aniNutriţioniştii vin cu recomandări pentru vacanţa de Crăciun şi spun că trebuie evitate excesele alimentare în această perioadă plină de ispite culinare, iar orele de masă, hidratarea, mişcarea sau...
Publicat acum acum 6 aniSarmale cu hrişcă şi ciuperci, chifteluţe din quinoa, în loc de friptură de porc ori salată boeuf. Sunt doar câteva dintre preparatele pe care raw veganii le vor pune pe masa de Crăciun. Sunt mai...
Publicat acum acum 6 aniCe poate fi mai potrivit să pregătim în duminica dinaintea Crăciunului, dacă nu deserturi? Pentru ca acestea să ne iasă perfect, o avem invitată pe unul dintre cele mai buni chefi patiseri români...
Publicat acum acum 6 aniFolosite frecvent la deserturi, boabele de tonka oferă o aromă puternică și delicioasă. Gustul deosebit dulceag care combină scorțișoara, migdalele, vanilia și cuișoarele le-au transformat în unele...
Publicat acum acum 6 aniMai sunt doar câteva zile până la Crăciun şi toată lumea îşi doreşte să pună pe masa de sărbătoare cele mai delicioase preparate.
Publicat acum acum 6 aniChef Cristi Dăscăleanu, un tânăr bucătar cu o vastă experienţă acumulată în Europa, s-a reîntors în ţară. Acum pune umărul la schimbarea culturii gastronomice româneşti şi recunoaşterea acesteia...
Publicat acum acum 6 aniBerea este o băutură cu atat de multe beneficii, încât este considerată de unii drept aliment. Bogată în vitamine, gusturi şi arome, există atâtea sortimente de bere încât rămâne mereu surprinzătoare.
Publicat acum acum 6 aniPeștele fugu sau în traducere liberă porcul de râu, cunoscut ca fiind cel mai periculos pește comestibil din lume, a suferit o mutație, iar autoritățile din Japonia au intrat în alertă, relatează...
Publicat acum acum 6 aniAleşii neamului vor să facem cunoscute în toată lumea bucatele tradiţionale româneşti. Propun o zi dedicată gastronomiei şi vinului românesc, în care să defilăm cu ciorba de burtă, sarmalele noastre...
Publicat acum acum 6 aniBucătăria chinezească a fascinat întotdeauna prin multitudinea de arome, gusturi şi texturi. Marius Tudosiei împreună cu invitata lui, Andreea Jugănaru, ne propun două reţete absolut delicioase, care...
Publicat acum acum 6 aniDupă o scurtă şi frumoasă vacanţă în Franţa, Marius Tudosiei se întoarce de acolo cu un meniu parizian, perfect pentru vremea de afară.
Publicat acum acum 6 aniMarius Tudosiei pune pe masă o delicioasă mâncare de gutui din zona Buzăului, plină de arome şi gusturi surprinzătoare şi trecem un pic şI prin Oltenia, de unde aducem, e altceva decat o straşnică...
Publicat acum acum 6 aniÎn ediția specială „Sănătatea în bucate” de 1 decembrie îl avem invitat pe jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Publicat acum acum 6 aniPoate că denumirea cea mai cunoscută în lume este flatbread, iar englezii se mândresc ca şi cum ar fi doar a lor, însă pita noastră nu este cu nimic mai prejos.
Publicat acum acum 6 aniCine spune că mâncarea vegetariană nu este absolut delicioasă, nu o cunoaşte pe Tania Bordianu.
Publicat acum acum 6 aniGusturile de acasă sunt cele pe care le preţuim cel mai mult, indiferent din ce zonă a ţării venim.
Publicat acum acum 6 aniDuminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.
Sâmbătă, la „Sănătatea în bucate” scoatem ficăţeii de pui din anonimat.
Faimosul bucătar britanic Jamie Oliver a recunoscut că nu mai are bani pentru a-și ține afacerea cu restaurante pe linia de plutire. Lanțul de restaurante italiene al lui Jamie Oliver se află în...