Cum să ai succes într-o afacere din domeniul culinar
Să nu te grăbeşti şi să faci totul pas cu pas, e un alt sfat dat de antreprenoarea a cărei afacere creşte de la an la an cu aproape 40 la sută.
Vizitează secțiunea ”Culinar” de pe site-ul Digi24 pentru a descoperi rețete culinare, mâncăruri și de prăjituri și alte curiozități despre alimentație. Descoperă rețete sănătoase i delicioase de mâncăruri și deserturi, rețete simple sau mai complicate. Citește sfaturi alimentare, informații despre diete, cum să mănânci sănătos, dar și studii ciudate și reportaje inedite despre mâncare.
Să nu te grăbeşti şi să faci totul pas cu pas, e un alt sfat dat de antreprenoarea a cărei afacere creşte de la an la an cu aproape 40 la sută.
Nutriționista Frida Harju a împărtășit pentru ziarul Daily Mail câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile...
Publicat acum acum 8 aniDe Paşte, cozonacul nu lipseşte de pe masa românilor. Cele mai bune reţete vin din zonele cu tradiţie ale ţării. Ne împărtăşesc doar câteva dintre secretele lor atunci când vine vorba de cozonaci...
Publicat acum acum 8 aniOuăle de găină sunt adevărate comori de energie, conținând aproape toate vitaminele importante, numeroase minerale, precum și proteine prețioase, relatează 20minutes.ch.
Publicat acum acum 8 aniStresul cotidian şi alimentele pline de E-uri îi determină pe tot mai mulţi români să adopte un stil de viaţă sănătos. Mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia. Doar că perioada sărbătorilor este o...
Publicat acum acum 8 aniRestaurantul deţinut de Donald Trump în Florida în care şeful statului american i-a primit pe premierul nipon Shinzo Abe şi pe şeful statului chinez încalcă normele de siguranţă alimentară.
Publicat acum acum 8 aniCum se apropie Paştele, mulţi români caută un vin bun pentru masa de sărbătoare. Eticheta unui vin cu origine controlată e un certificat de garanţie. Astfel de vinuri sunt verificate frecvent şi vor...
Publicat acum acum 8 aniChiar dacă nu eşti foarte priceput în bucătărie şi nici răbdare nu ai pentru a încerca reţete complicate, poţi pregăti o masă delicioasă pentru cei dragi. În mai puţin de o oră poţi obţine un...
Publicat acum acum 8 aniTurmericul, cunoscut și sub numele de „șofran indian”, a fost folosit timp de 4.000 de ani pentru a trata mai multe afecțiuni.
Publicat acum acum 8 aniCiocolata este una dintre aromele cele mai îndragite și recunoscute pe scară largă din lume, dar... cum se face? Ce oferă acestor semințe simple aroma unică și irezistibilă? Societatea americană de...
Publicat acum acum 8 aniAnul 2017 a început "cu stângul" pentru apicultori din cauza depopulării masive a familiilor de albine la nivelul întregii țari, situație estimată la circa 20-25% din septembrie anul trecut și până...
Publicat acum acum 8 aniInventatorii spun că în viitor nu va mai fi nevoie să creştem animale pentru mâncare.
Publicat acum acum 8 aniO combinație de bezea, mousse de rodie și fistic a fost declarată Tortul anului 2017, fiind realizat de un cofetar din Bârlad. Premii au câștigat la expoziția de la Sibiu, care reunește cei mai buni...
Publicat acum acum 8 aniZilele de post pot fi o adevărată provocare pentru gurmanzi. Deși ingrediente precum carnea, laptele sau ouăle sunt interzise în această perioadă, se poate găti delicios și sănătos. Dacă vrei să...
Publicat acum acum 8 aniTimid, dar sigur ajung pe rafturile magazinelor şi cereale străvechi precum hrişca, mei, alac, kamut, amarant sau grâu spelta. Și nu degeaba. Au o serie de proprietăți și beneficii.
Publicat acum acum 8 aniNe plângem de sănătatea noastră, dar mâncăm tot mai multă carne, tot mai mult zahăr şi tot mai multe grăsimi. O arată datele Institutului Naţional de Statistică, raportate la cele de anul trecut. Şi...
Publicat acum acum 8 aniDupă mesele copioase de sărbători, e vremea curelor de detoxifiere. Iată ce recomandări are un chef celebru, Daniel Napoletano.
Publicat acum acum 8 aniPrintre cele mai căutate rețete anul acesta pe Google.ro a fost #Cocovan - o adaptare fonetică a rețetei franțuzești „Coq au vin” - cocoş în sos de vin, „Empanadas” și „Negresă”. Ambasada Franței în...
Publicat acum acum 8 aniLa nivel global, zeci de mii de tone de pește Pangasius își găsesc drumul în bucătăriile consumatorilor, lunar. De asemenea, în România este un produs căutat mai ales din perspectiva prețului, unul...
Publicat acum acum 8 aniMiracolul acestor seminţe vine din capacitatea lor extraordinară antiinflamatorie, datorită conţinutului bogat în Omega 3. Pe de altă parte, sunt protectoare cardiovasculare şi luptă împotriva...
Publicat acum acum 8 aniIaurtul, o cană de cafea și un pahar de suc de portocale, sunt doar trei dintre alimentele pe care le consumăm la micul dejun. Din păcate, foarte puțin știu ce produse nu trebuie consumate pe...
Publicat acum acum 8 aniSarmalele în foi de varză sau de viţă de vie ar putea deveni o amintire dacă cercetătorii de la Staţiunea Legumicolă Buzău vor reuşi aclimatizarea urzicii asiatice. Planta care creşte sub forma unor...
Publicat acum acum 8 aniMerișorul (Vaccinium vitis idaea - L.) este un arbust din familia Ericaceae. Crește la altitudine mare, la peste 1.300 m altitudine, în pajiști alpine sau luminișuri, mai rar în locurile umbrite...
Publicat acum acum 8 aniZece dintre cele mai populare canale de YouTube dedicate mâncării.
Publicat acum acum 8 aniScrumbia afumată de Dunăre, un preparat specific Deltei, cunoscut de localnici de peste 100 de ani, are mari şanse să devină al patrulea produs românesc cu certificare europeană.
Publicat acum acum 8 aniTratamentul sindromului metabolic constă în schimbarea stilului de viață.
Publicat acum acum 8 aniS-a inventat tatuajul prin care puteți comanda pizza.
Publicat acum acum 8 aniStandul ţării noastre, pentru care statul român a plătit 300.000 de euro, a rămas neamenajat, după ce firma care trebuia să se ocupe de asta s-a retras din proiect.
Publicat acum acum 8 aniDacă ai avut ocazia să călătorești prin lume, știi că fiecare țară are deliciile ei culinare, dar niciuna nu bate România la capitolul masă bogată și adevărată.
Publicat acum acum 8 aniLa nivel global, preţul mediu al alimentelor a crescut cu 10 procente în luna septembrie comparativ cu aceeaşi lună a anului anterior.
Publicat acum acum 8 aniNoul produs, Cheesy Booster, conține pui, sos special și brânză Cheddar, fiind disponbil atât în varianta picantă, dar și nepicantă.
Publicat acum acum 8 aniCe se întâmplă atunci când un arhitect are o pasiune nebună pentru arta cofetăriei? Dinara Kasko, designer, pare să aibă toate răspunsurile. Femeia a început să creeze prăjituri a căror formă se...
Publicat acum acum 8 aniÎntr-un interviu pentru Digi24, Yazid Ichemrahen a prezentat şi propria variantă a unei prăjituri clasice: Foret Noire în formă de cireaşă.
Publicat acum acum 8 aniCu toții am auzit de Olivia Steer. Ea s-a remarcat inițial ca prezentatoare tv, dar în ultimii ani a atras atenția publicului cu stilul de viață sănătos pe care îl adoptă, dar și cu convingerile sale...
Publicat acum acum 8 aniToată lumea știe cum se taie pizza, în felii de forma unor triunghiuri. Singura problemă este că pizza se termină repede.
Publicat acum acum 8 aniPreşedintele Statelor Unite a fost invitat special într-un show culinar, realizat de un bucătar celebru. Emisiunea a fost filmată în timpul vizitei pe care Barack Obama a făcut-o în Vietnam, în luna...
Publicat acum acum 8 aniDoi chefi celebri, Nicolai Tand și Adi Hădean, au gătit pentru prânzul oferit de premierul Dacian Cioloș lui Francois Hollande, președintele Franței, aflat în vizită oficială la București.
Publicat acum acum 8 aniChiar dacă e prea de dimineaţă pentru mâncare grea, vă dăm măcar o idee pentru prânz: burgeri, hot-dogi, sendvişuri, sarmale, tentacule de caracatiţă sau poale-n brâu. Sunt câteva dintre bunătăţile...
Publicat acum acum 8 aniZece echipe de bucătari și-au încins ceaunele, au tocat carnea și au pregătit compoziția ca să facă cele mai bune sarmale. Au ieşit 15.000 de bucăţi.
Publicat acum acum 8 aniTransilvania Gastronomică este cel mai nou festival din Sibiu, oraş care şi-a depus candidatura pentru un nou titlu european. De această dată, pentru a reprezenta România pe continent prin...
Publicat acum acum 8 aniFestivalul Smochinelor de la Sviniţa este singurul de acest gen din toata Europa.
Publicat acum acum 8 aniInternetul şi telefoanele inteligente au creat în industria restaurantelor o nouă nişă.
Publicat acum acum 8 aniRealizatorul emisiunii „Starea nației”, Dragoș Pătraru, recunoaște că nu petrece foarte mult timp în bucătărie, însă îi plac emisiunile culinare. Nu însă și emisiunile-concurs de gătit.
Publicat acum acum 9 aniPentru o dimineaţă plină de energie şi fără prea multe calorii vă propunem o salată mediteraneană, la care punem corcoduşe româneşti. Ce conţine? Frunze de mangold, frunze de kale, două legume mai...
Publicat acum acum 9 aniAproape 60% dintre americani considera quinoa sănătoasă, iar 34% cred că humusul intră în tabăra alimentelor de care ar fi bine să stea departe! De fapt, aceste alimente conțin destui nutrienți, așa...
Publicat acum acum 9 aniSuntem în plin sezon al fructelor și trebuie să profităm din plin. Marius Tudosiei îți recomandă să folosești fructele pentru a decora prăjitura preferată și astfel să obții noi combinații.
Publicat acum acum 9 aniResturile rămase după fabricarea berii ar putea ajunge ingrediente de bază în produsele de panificație. Cercetătorii de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au...
Realizatorul emisunii „Sănătatea în Bucate”, Marius Tudosiei, vă arată cum să gătiți somon în sos de iaurt și clasicele macaroane cu brânză.
Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii „Sănătatea în bucate” de la Digi24, propune o rețetă de burger din carne de struț și oferă secretul unui delicios tort cu cremă de iaurt și fructe.