Sănătatea în bucate. Freekeh cu chiftele de berbecuț

Data actualizării: Data publicării:
freekeh

Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.

Învăţăm să gătim cu freekeh, o cereală cu un conţinut de trei ori mai ridicat în fibre şi proteină decât orezul sau quinoa, însă cu conţinut caloric mai mic. Freekeh este o cereală foarte veche şi iubită în Orientul Mijlociu, iar noi o servim alături de nişte delicioase chiftele de berbecuţ.

Cea de-a doua reţetă este o salată de toamnă cu arome şi gusturi inedite, unde alături de sfeclă roşie şi conopidă, regăsim arome de ghimbir şi fulgi de migdale, toate învelite din plin de un sos de smântână şi cremă de brânză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri