Digi24 Iasi

Digi24 Iași este o secțiune Digi24 unde poți citi cele mai noi știri locale din Iași. Doar aici poți parcurge știri sociale, știri politice, știri sociale, știri mondene și știri din trafic din Iași. Doar aici poți fii la curent cu știri în timp real.

ROTI PE GHEATA3

Concurs de ciclism pe zăpadă

Adrenalină şi distracţie pentru amatorii de ciclism. La Iaşi a avut loc cea de-a treia ediţia a concursului „Roţi pe Gheaţă”. Ciric a fost locul unde concurenţii au parcurs traseul.

INCENDIU1

Incendiu puternic în satul Păun din Iași

O familie dintr-un sat din Iaşi a rămas fără casă, în plină iarnă. Locuinţa, din lemn, a fost mistuită de flăcări. Pompierii au venit în grabă, dar n-au reuşit să salveze nimic. Focul ar fi pornit de...

csms iasi teren

FOTBAL. Remiză albă în Turcia

CSMS Iași a disputat vineri un prim meci de verificare în cantonamentul din Antalya. Formația ieșeană a remizat, 0 la 0, în duelul cu echipa de prima ligă ACS Poli Timișoara.

csms poza mica

FOTBAL. Duel românesc în Turcia 

Aflată de miercuri în Antalya, unde se derulează al doilea cantonament al anului, formația ieșeană CSMS va juca prima partidă de verificare din Turcia în compania unei echipe românești.

futsal

FUTSAL. S-au oprit în sferturi

Echipa națională de futsal a României a fost eliminată din Campionatul European, care se desfășoară în Belgia. În sferturile de finală ale competiției, echipa pregătită de antrenorul CSMS Iași, Nelu...

Curs Valutar

1 CHF = 5.2945

1 EUR = 4.9766

1 GBP = 5.9447

1 USD = 4.5135

Vremea

București Băneasa
21°C
Presiune
749mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată