Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din București în care funcționează un Compartiment de Primiri Urgențe, unde pacienții pot primi cele mai bune îngrijiri pentru urgența medicală sau chirurgicală de care suferă. Serviciul de Ambulanță SANADOR (021.9699), cu flotă proprie de ambulanțe, este disponibil nonstop și acordă îngrijiri medicale prespitalicești de urgență prompte și competente și poate asigura și transportul specializat al pacienților.
Afecțiunile pentru care pacienții apelează la servicii medicale de urgență cuprind atât evenimente minore, cum ar fi traumatismele ușoare sau alte evenimente acute care nu necesită internare, cât și afecțiuni severe, cu potențial de evoluție nefavorabilă, care necesită internare și tratament imediat (infarct miocardic, accident vascular cerebral acut, abdomen acut chirurgical etc.). În cazul oricărei afecțiuni acute, competența și viteza de reacție a personalului medical, precum și tehnologia de care dispun pot face diferența dintre viață și moarte.
Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, asigură pacienților servicii medicale integrate, realizate de o echipă medicală de prestigiu, competentă și cu experiență bogată, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii medicale.
Compartimentul de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic SANADOR funcționează cu o echipă de medici urgentiști experimentați, care au acces 24H/24 la investigații imagistice complete și complexe: RMN 3 Tesla, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografii de orice fel, precum și la analize medicale, inclusiv în urgență, la patul bolnavului, cu ajutorul laboratorului tip point-of-care din CPU. Pacienții pot beneficia de consulturi interdisciplinare sau, după caz, de internare în spital, datorită celor 21 de linii de gardă care funcționează nonstop în cadrul Spitalului Clinic SANADOR.
Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din București care acordă tratament de urgență prin tromboliză intravenoasă pacienților ce au suferit un accident vascular cerebral ischemic acut. Fereastra terapeutică restrânsă în care poate fi administrat tratamentul pentru AVC, de doar 4 ore și jumătate, face ca viteza de reacție și conlucrarea dintre echipa de pe ambulanță, medicii din Compartimentul de Primiri Urgențe și medicul neurolog (care indică administrarea substanței trombolitice) să fie esențială. Pacientul este apoi internat la Secția de Neurologie, unde rămâne sub tratament și sub supraveghere medicală. Pe parcursul spitalizării, pacienții care au indicație în acest sens beneficiază de consult și tratament de medicină fizică și reabilitare în cadrul Departamentului SANADOR de Recuperare și Medicină Fizică. Secția de Neurologie din Spitalul Clinic SANADOR este singurul departament de profil cu posibilitate de spitalizare continuă post-tromboliză din sectorul medical privat din București.