ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Xenoboții, leac sau armă?

tratament cu nanotehnologie medicale

Xenoboţii pot vindeca boli, dar pot fi şi arme biologice periculoase, avertizează oamenii de ştiinţă. Cât de îngrijoraţi ar trebui să fim în legătură cu progresul fulminant al acestor microorganisme?

Rusia mobilizează nave de desant în Marea Baltică

nava piotr morgunov din clasa ivan gren

Trei nave de desant ruse din Flota Nordului s-au alăturat altor trei nave de acelaşi tip din Marea Baltică, producând îngrijorare în rândul armatei suedeze, care şi-a alarmat trupele.

Cutremur cu magnitudinea 3,5 în judeţul Vrancea

Seismograf inregistrând un cutremur.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 s-a produs sâmbătă aproape de miezul nopţii, la ora locală 23:51, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional...

A murit celebrul stilist italian Nino Cerruti

A murit celebrul stilist italian Nino Cerruti

Celebrul stilist italian Nino Cerruti a decedat la vârsta de 91 de ani. El a încetat din viaţă într-un spital din Vercelli, din Piemont (nord-vestul Italiei), unde se afla pentru o operaţie la şold...