Social

Știri sociale din România. Te ținem la curent cu informații privind pensiile și salariile, afli când scad sau când îți cresc veniturile, dar și ce taxe ai de plătit la stat. Tot din știrile sociale afli ce evenimente importante urmează, dar și cum te vor afecta.

regele mihai mediafax

Mesajul Regelui Mihai I de Crăciun

Şi regele Mihai a transmis românilor de pretutindeni un mesaj de Crăciun. Maiestatea sa face referire la ce s-a întâmplat acum 25 de ani, când regimul comunist a fost înlăturat. 

container

Crăciun în container

Patru familii din Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, vor petrece anul acesta Crăciunul în containere. Au rămas fără case, după ce râul Eşelniţa a măturat tot ce i-a stat în cale în această toamnă.

covrigi ucigasi

La ce boli se expun consumatorii de covrigi

Ţine loc de mic dejun, prânz şi cină. Costă doar un leu şi este cea mai la îndemână masă a românului. Este gustos, dar nu aduce nici un beneficiu organismului, în afară de faptul că potoleşte foamea...

jaf

Jaf la o bancă din Capitală

Jaf la o bancă din Capitală. Un barbat a fugit cu 5.000 de lei după ce a intrat în sediu și a amenințat-o pe casieră, singură în acel moment. Era mascat și părea înarmat.

AUTOSTRADA-1

Noi imagini cu Autostrada Nădlac - Arad

România are din această lună cu 28 de kilometri de autostradă mai mult, odată cu deschiderea tronsonului dintre Nădlac şi Arad. Utilizatorii unui forum de specialitate au postat noi imagini video.

permis conducere-Mediafax Foto-Bogdan Stamatin

Aglomeraţie la permise în Sfântu Gheorghe

Cozi, nervi şi îmbrânceli. Aşa se întâmplă în fiecare zi luni la Serviciul Public Comunitar de Permise şi Înmatriculări Auto din Sfântu Gheorghe. Angajaţii abia mai fac faţă numărului mare de oameni...

Curs Valutar

1 CHF = 5.1718

1 EUR = 4.9771

1 GBP = 5.88

1 USD = 4.6489

Vremea

București Băneasa
33°C
Presiune
753mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată