Digi24 Iasi

Digi24 Iași este o secțiune Digi24 unde poți citi cele mai noi știri locale din Iași. Doar aici poți parcurge știri sociale, știri politice, știri sociale, știri mondene și știri din trafic din Iași. Doar aici poți fii la curent cu știri în timp real.

vlasov

Mihail Vlasov nu mai vrea să voteze

Biroul Electoral Județean Iași și-a dat acordul ca urna mobilă să fie trimisă la domiciliul lui Mihail Vlasov, pe baza unei cereri depuse ieri. Astăzi, avocatul a anunțat că nu mai vrea să voteze.

premiu euroinvent 2

Premiile EUROINVENT 2014

Juriul EUROINVENT 2014 a desemnat câștigătorii premiilor din acest an. Specialiști din cadrul Universității Tehnice Gh. Asachi au luat premiul pentru cibernetică.

politie

Acţiune a poliţiei rutiere la Iaşi  

În doar câteva ore, 15 şoferi din Iaşi au rămas fără permis pentru că au încălcat limita de viteză ori pentru depăşire neregulamentară, iar zeci de conducători auto au de plătit acum amenzi după ce...

tigari frontiera

Contrabandişti prinşi cu focuri de armă

Focuri de armă, noaptea trecută, în trei localităţi de la graniţa cu Ucraina. Mai mulţi români care încercau să aducă în ţară aproape 60 de mii de pachete de ţigări de contrabandă au fost prinşi...

Curs Valutar

1 CHF = 5.2945

1 EUR = 4.9766

1 GBP = 5.9447

1 USD = 4.5135

Vremea

București Băneasa
17°C
Presiune
749mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată