Digi24 Iasi

Digi24 Iași este o secțiune Digi24 unde poți citi cele mai noi știri locale din Iași. Doar aici poți parcurge știri sociale, știri politice, știri sociale, știri mondene și știri din trafic din Iași. Doar aici poți fii la curent cu știri în timp real.

veteran 2

Avansat în grad la 96 de ani

Jandarmii ieșeni au asistat astăzi la o ceremonie emoționantă. Un fost coleg de armă a fost avansat în grad. Maiorul (r) Ilie Jitaru a devenit locotenent colonel în retragere la vârsta de 96 de ani.

TANTI CHANEL 3

”Tanti Chanel” se joacă la Brașov

Teatrul Naţional Iaşi participă în aceste zile,  la Festivalul Naţional de Teatru Săptămâna comediei de la Braşov, cu spectacolul Tanti Chanel de Nikolai Koleada, în regia lui Ion Sapdaru.

spaghete 4

Competiţie de poduri din spaghete

Competiţie inedită pentru studenţii de la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi! 15 echipe formate din câte trei studenţi şi un coordonator au construit câte un pod din...spaghete. Tinerii...

plaja

Plaja Nicolina se deschide de mâine 

Plaja Nicolina va fi deschisă publicului începând de sâmbătă, 10 mai, de la ora 9:00, şi va rămâne deschis până la demarerea lucrărilor pentru implementarea proiectului de modernizare. 

universitatea agronomica 3

Competiţie de pescuit între studenţi

Studenţii se întrec la Iaşi în cadrul competiţiei Agronomiada. "Excelenţă şi fair play" este motto-ul evenimentului care adună la Iaşi 350 de participanţi de la universităţile agronomice din Iaşi...

Curs Valutar

1 CHF = 5.2945

1 EUR = 4.9766

1 GBP = 5.9447

1 USD = 4.5135

Vremea

București Băneasa
16°C
Presiune
748mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată