Cum au reacționat Joe Biden și Kamala Harris când au aflat despre incidentul cu Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
Joe Biden și Kamala Harris
Foto: Profimedia

Președintele american Joe Biden și vicepreședinta Kamala Harris au reacționat duminică pe rețelele sociale, după ce au aflat despre posibila tantativă de asasinat care l-ar fi vizat pe candidatul republican Donald Trump. Cei doi au condamnat violența în Statele Unite.

Joe Biden a notat, în social media, după ce Donald Trump ar fi fost ţinta unei tentative de asasinat, că este uşurat că fostul lider de la Casa Albă este nevătămat şi a precizat că violenţa politică sau de orice alt fel nu are ce căuta în SUA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost informat de echipa mea cu privire la ceea ce autorităţile federale investighează ca fiind o posibilă tentativă de asasinare a fostului preşedinte Trump.

Un suspect a fost reţinut şi felicit Secret Service şi partenerii lor responsabili cu aplicarea legii pentru vigilenţa şi eforturile lor de a îi menţine în siguranţă pe fostul preşedinte şi pe cei din jurul său.

Sunt uşurat că fostul preşedinte este nevătămat. Există o anchetă activă cu privire la acest incident, în timp ce forţele de ordine adună mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Aşa cum am spus de mai multe ori, violenţa politică sau orice altă formă de violenţă nu îşi are locul în ţara noastră şi am cerut echipei mele să continue să se asigure că Secret Service dispune de toate resursele, capacităţile şi măsurile de protecţie necesare pentru a menţine siguranţa fostului preşedinte”, este mesajul lui Biden, postat pe X, potrivit News.ro.

Donald Trump a fost rănit într-o tentativă de asasinat în Pennsylvania, la 13 iulie, iar duminică în apropierea sa s-au tras focuri de armă, FBI anunţând că investighează ceea ce pare a fi o tentativă de asasinare a fostului preşedinte.

Kamala Harris: „Violenţa nu are ce căuta în America”

Și vicepreşedinta Kamala Harris a condamnat duminică „violenţa” în Statele Unite, după ce rivalul său la alegerile prezidenţiale, Donald Trump, ar fi fost din nou ţinta unei tentative de asasinat.

„Am fost informată cu privire la relatările despre focuri de armă trase în apropierea fostului preşedinte Trump şi a proprietăţii sale din Florida şi mă bucur că el este în siguranţă. Violenţa nu are ce căuta în America”, a notat Harris pe X.

Donald Trump a fost rănit într-o tentativă de asasinat în Pennsylvania, la 13 iulie, iar duminică în apropierea sa s-au tras focuri de armă, FBI anunţând că investighează ceea ce pare a fi o tentativă de asasinare a fostului preşedinte.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cine a fabricat Pagerele bombă: Ancheta implică Ungaria în traseul dispozitivelor...
Digi FM
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Pro FM
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare...
Film Now
Fiul lui Christopher Reeve, orfan de ambii părinți în mai puțin de 2 ani. Cine a avut grijă de adolescentul...
Adevarul
Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta. Hidroelectrica: Porțile de Fier pot prelua viitura
Newsweek
Care șoferi iau amendă de 1.000 lei pe loc dacă nu se odihnesc suficient înainte să urce la volan ?
Digi FM
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie
Digi World
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei