Video Femeie mușcată de un câine, într-o zonă greu accesibilă din Maramureş. A fost solicitat ajutorul salvamontiștilor

Data publicării:
Victima sângera și nu s-a mai putut deplasa, însă a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.
O femeie a fost muşcată de un câine, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Maramureş. Foto: Salvamont Maramures/ Facebook

O femeie în vârstă de 67 de ani din Maramureș a ajuns de urgență la spital după ce a fost mușcată de un câine. Femeia a fost grav rănită în urma atacului și nu s-a mai putut deplasa, fiind necesară intervenția salvamontiștilor, deoarece aceasta se afla într-o zonă greu accesibilă din localitatea Cavnic, relatează News.ro.

Femeia se deplasa către cimitirul din Cavnic, judeţul Maramureş, când, la un moment dat, a fost atacată de un câine vagabond care a mușcat-o, provocându-i răni grave. Victima sângera și nu s-a mai putut deplasa, însă a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.

Pentru că atacul s-a produs într-o zonă greu accesbilă din localitatea Cavnic, a fost solicitat de urgență ajutorul salvamontiștilor, care au intervenit și au preluat-o pe femeia în vârstă de 67 de ani.

O echipă de salvamontiști din cadrul Salvamont Maramureș i-a oferit femeii primul ajutor la fața locului și au transportat-o până la ambulanță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Femeia care a sunat la 112 şi a cerut ajutor a menţionat că se deplasa spre cimitirul din localitate, moment în care a fost atacată de animal şi muşcata de membrul inferior. Salvatorii montani au ajuns rapid la victimă, i-au acordat primul ajutor si ulterior au coborat femeia până la echipajul medical SMURD Maramures care a transportat-o la unitatea medicală”, au transmis salvamontiştii.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri