Actualitate Premiul Nobel pentru Chimie 2024. David Baker, Demis Hassabis şi John M. Jumper au câștigat pentru că „au descifrat codul proteinelor” 09.10.2024
Mapamond Culturistul „cel mai monstruos din lume” a murit la numai 36 de ani. Avea o dietă supraîncărcată cu proteine 13.09.2024
Stil de viață O femeie a slăbit 72 de kilograme abia după ce a renunțat la dietele stricte. Are două sfaturi pentru cei care vor să scadă în greutate 22.08.2024
Alte sporturi JO 2024. Sportivii se plâng că mâncarea din Paris este un „dezastru”. Unele echipe au apelat la bucătari privați 30.07.2024
Actualitate Pâinea cu gust de carne a fost inventată la Galați. „Friptura nu se vede, dar se simte” 12.03.2024
Sănătate Demența poate fi prezisă cu 10 ani înainte de a fi diagnosticată, cu ajutorul unor proteine (studiu) 17.02.2024
Sănătate Proteinele SARS-CoV-2 care provoacă infarct și accident vascular cerebral au fost identificate. Vor putea fi produse noi tratamente 06.11.2021
Animale Statele UE vor permite utilizarea proteinelor obţinute din insecte ca nutreţ pentru păsări şi porci 23.06.2021
Viață sănătoasă Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură? 17.01.2021
Sănătate Ce trebuie să mănânce oamenii care au COVID și se tratează acasă și ce alimente trebuie evitate. Explicațiile medicilor 05.01.2021
Mapamond Un vaccin european anti-COVID bazat pe proteine intră în etapa de testare pe oameni 03.09.2020
Natură și Mediu Hrana viitorului. Primul aliment vegetal care este „deconectat” de agricultură și resurse naturale 10.07.2019
Mapamond O tânără pasionată de fitness a murit la doar 25 de ani, din cauza suplimentelor pe care le lua 16.08.2017
Digi24 Oradea Iepuri uriaşi, în meniul de Paşte. Uriașul german este indicat pentru carnea sănătoasă, lipsită de colesterol 22.04.2014