Live

Donald Trump se declară „foarte ofensat” de susținerea Kamalei Harris de către Putin

Data publicării:
Donald Trump la un miting electoral. Foto: Profimedia

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, a declarat că a fost „foarte ofensat” de „susținerea” ironică a rivalului său, Kamala Harris, de către președintele rus Vladimir Putin.

Președintele rus a părut destul de sarcastic joi când și-a încurajat susținătorii să o susțină, lăudând în mod bizar modul în care candidata democrată și actualul vicepreședinte „râde atât de expresiv și contagios”.

Dar fostul președinte american, care a vorbit adesea despre „geniul” lui Putin, nu părea să vadă lucrurile în acest fel.

Vineri, el părea nesigur cum să reacționeze, spunându-le fanilor săi din New York, comentează HuffPost: „Nu știu exact ce să spun despre asta. Nu știu dacă sunt insultat sau dacă mi-a făcut o favoare?” Dar, până sâmbătă, el s-a gândit și a spus la un miting în Wisconsin că se declară „foarte ofensat” de susținerea lui Harris de către Putin.

„L-am cunoscut pe Putin. L-am cunoscut bine. Și știți, el a spus că o susține pe Kamala. Am fost foarte ofensat de asta”.

„Mă întreb de ce a susținut-o pe Kamala. Acum, el este un jucător de șah”, a continuat Trump. „Ar trebui să fiu supărat pentru asta? A fost făcut cu un zâmbet? Cred că a fost făcut poate cu un zâmbet. Cine naiba știe”.

În continuare, Trump s-a declarat un specialist în Putin și în Rusia. El a respins noile îngrijorări ale Departamentului de Justiție al SUA potrivit cărora Rusia încearcă să intervină în viitoarele alegeri, la fel cum a făcut-o în 2016. A arătat cu degetul către China și Iran, din nou, întrebându-se de ce lumea este atât de îngrijorată de Rusia.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump

Microsoft spune că Rusia difuzează videoclipuri false cu Kamala Harris

Lidera unui partid prorus din Germania dă peste cap planurile lui Scholz. „De la reunificarea din '90, nu a fost o amenințare mai mare”

După Taylor Swift și Eva Longoria, Billie Eilish își anunță și ea susținerea pentru Kamala Harris

Partenerii noștri