După Taylor Swift și Eva Longoria, Billie Eilish își anunță și ea susținerea pentru Kamala Harris

Data actualizării: Data publicării:
Billie Eilish si Finneas la gala oscar
Billie Eilish și Finneas. Foto: Profimedia

Billie Eilish și fratele ei, Finneas, au declarat că îi vor susține pe Kamala Harris și Tim Walz la alegerile prezidențiale din acest an, relatează The Independent. Anunțul a fost făcut într-un videoclip postat pe rețelele sociale marți, 17 septembrie.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani și fratele său, Finneas, producător, cântăreț și actor, în vârstă de 27 de ani, și-au exprimat sprijinul pentru candidații democrați într-un clip postat chiar de Ziua Națională a Înregistrării Alegătorilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eilish a explicat că va susține tandemul Harris - Walz, deoarece „luptă pentru a ne proteja libertatea în materie de avort, planeta noastră și democrația noastră”, în timp ce Finneas a spus: „Singura modalitate de a opri periculosul «Proiect 2025» (programul celui de-al doilea mandat al lui Trump - n.red.) este de o alege pe Kamala Harris”.

Kamala Harris, „foarte onorată” și „recunoscătoare”

Vicepreședintele american Kamala Harris a spus că este „onorată” și „recunoscătoare” față de susținerea anunțată de mari artiști, printre care se numără și superstarul Taylor Swift, potrivit New York Post.

Realizatoarea de programe radio, Stephanie Himonidis, a întrebat-o pe Harris într-o emisiune ce simte față de sprijinul pe care l-a primit de la diverși artiști precum Eva Longoria, George Lopez și Swift.

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor artiștilor care au înțeles miza alegerilor, și care îmi susțin candidatura”, a spus Harris, în vârstă de 59 de ani, în timpul emisiunii „Chiquibaby”, difuzată marți.

„Sunt foarte onorată să am sprijinul lor, și sunt recunoscătoare pentru că și-au făcut auzită vocea”, a adăugat vicepreședintele.

Swift a anunțat că o va susține pe Harris la câteva minute după prima dezbatere prezidențială în care aceasta l-a înfruntat pe fostul președinte Donald Trump.

„Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz la alegerile prezidențiale din 2024. Votez pentru @kamalaharris deoarece ea luptă pentru drepturile noastre, și pentru că eu cred că e nevoie de un războinic care să le susțină”, a scris Swift pe Instagram.

„Cred că ea este un lider stabil, talentat și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși într-o atmosferă de calm și nu de haos. Am fost atât de impresionată de ea și de colegul său candidat @timwalz, care susțin de zeci de ani drepturile LGBTQ+, FIV și dreptul femeii la propriul ei corp”.

Trump, nervos

După acest anunț, Trump i-a răspuns tăios lui Swift.

Mai întâi a comparat-o pe Swift cu Brittany Mahomes, spunând: „Îmi place mult mai mult de doamna Mahomes”.

„Dacă vrei să afli adevărul. Este o mare fană a lui Trump. Eu nu am fost fan Taylor Swift”, a spus Trump pentru Fox News. „Era doar o chestiune de timp. Nu l-ar fi putut susține pe Biden. Dar este o persoană foarte liberală. Se pare că întotdeauna sprijină un democrat, și probabil că va plăti un preț pentru asta în industria muzicală”.

Fostul președinte a revenit nervos câteva zile mai târziu. „O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”, a scris Trump pe rețeaua lui socială, Truth Social.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Iluzia optică ce face furori printre români. Clipește de câteva ori și vezi cine este personajul din imagine
Digi FM
Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
Pro FM
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare...
Film Now
Fiul lui Christopher Reeve, orfan de ambii părinți în mai puțin de 2 ani. Cine a avut grijă de adolescentul...
Adevarul
Cu ce se ocupă Octavian Bellu, la 8 ani după ce a renunțat la lotul național de gimnastică. În ce țară s-a...
Newsweek
Casa de Pensii refuză pe bandă rulantă adeverințe pentru o pensie mai mare la Mica Recalculare. Cum?
Digi FM
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Digi World
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Ce i-a răspuns Sebastian Stan unui reporter care l-a numit „monstru” pe colegul său din „A Different Man”...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei