Donald Trump: „O urăsc pe Taylor Swift!”

Data actualizării: Data publicării:
Trump Taylor Swift
Donald Trump a spus că Taylor Swift „probabil va plăti prețul” pentru sprijinul public acordat Kamalei Harris la președinția SUA. Colaj foto: Profimedia Images

Miliardarul Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA din acesta an, a răbufnit într-o postare publicată pe rețelele sociale, în care a recunoscut că „o urăște” pe Taylor Swift, după ce artista americană și-a declarat public susținerea față de vicepreședinta Kamala Harris, candidata Partidului Democrat la președinția Statelor Unite.

Donald Trump a postat duminică dimineața, pe propria sa rețea socială Truth Social, mesajul, scris cu majuscule: „O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu câteva zile în urmă, Taylor Swift, considerată a fi una din cele mai „influente” și cunoscute vedete globale ale momentului, și-a exprimat în mod public sprijinul față de candidatura Kamalei Harris la președinția SUA.

„Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024”, a declarat Swift într-o postare pe Instagram, „Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturile și cauzele care cred că au nevoie de un războinic care să le susțină. Cred că este un lider cu mână sigură și talentată și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos. Am fost atât de încurajată și impresionată de alegerea partenerului ei de cursă @timwalz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV și dreptul unei femei la propriul corp timp de decenii”, a spus Swift.

După mesajul de sprijin al lui Taylor Swift pentru Kamala Harris, Donald Trump a avertizat-o pe artista americană și a spus că „probabil va plăti un preț”

„Nu am fost un fan al lui Taylor Swift. A fost doar o chestiune de timp. Nu avea cum să îl susțină pe Biden… Dar este o persoană foarte liberală. Ea pare să susţină întotdeauna un democrat şi probabil că va plăti preţul pentru asta pe piaţă”, a declarat Donald  Trump.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani de la moartea artistei. Cântăreața ar fi împlinit 57 de ani în...
Digi FM
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Pro FM
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare...
Film Now
Fiul lui Christopher Reeve, orfan de ambii părinți în mai puțin de 2 ani. Cine a avut grijă de adolescentul...
Adevarul
Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta. Hidroelectrica: Porțile de Fier pot prelua viitura
Newsweek
Care șoferi iau amendă de 1.000 lei pe loc dacă nu se odihnesc suficient înainte să urce la volan ?
Digi FM
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie
Digi World
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei