Live

Atacurile israeliene nu ar trebui „minimalizate”, afirmă liderul suprem al Iranului

Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, spune că raidul aerian al Israelului care a lovit Teheranul și alte zone vineri seara nu trebuie „nici minimalizat, nici exagerat”, potrivit BBC.

Armata iraniană afirmă că patru soldați au fost uciși în loviturile despre care Forțele de apărare israeliene (IDF) au declarat că au fost „lovituri precise asupra unor ținte militare”.

Khamenei a declarat că Israelul a făcut o „eroare de calcul” cu privire la Iran, pe care Teheranul trebuie să o „corecteze”, a relatat agenția oficială de presă IRNA.

„Ei nu cunosc Iranul” și ”nu au înțeles încă corect puterea, capacitatea, inițiativa și voința națiunii iraniene. Trebuie să îi facem să înțeleagă”, a adăugat el.

Atacul aerian de sâmbătă împotriva unor ţinte militare din Iran a fost „precis şi puternic” şi „şi-a atins toate obiectivele”, a spus duminică premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU. Discuții despre situația din Orientul Mijlociu

Țintele lovite de Israel în atacul asupra Iranului. Ce arată imaginile din satelit

„Sper că acesta este finalul”, a spus Joe Biden despre loviturile israeliene în Iran

Israelul s-a răzbunat pentru atacul Iranului din 1 octombrie. Ce șanse sunt pentru o calmare a situației din Orientul Mijlociu

Partenerii noștri