Live

Evenimentul „Străzi deschise” din Bucureşti, de duminică, a fost anulat din cauza condiţiilor meteo

Data publicării:
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Evenimentul „Străzi deschise - Bucureşti, promenadă urbană”, care urma să aibă loc duminică, pe Calea Victoriei şi pe Strada Prevederii din Sectorul 3 al Capitalei, a fost anulat din cauza prognozei meteo de ploi torenţiale şi abundente pe raza Municipiul Bucureşti, informează organizatorii.

Aceştia precizează că activităţile artistice planificate pentru ziua de sâmbătă, pe cele două zone pietonale, respectiv Calea Victoriei şi Strada Prevederii rămân valabile, şi se vor desfăşura conform programului anunţat iniţial.

Astfel, sâmbătă vor fi menţinute restricţii de trafic pe Calea Victoriei, între orele 10:00 şi 23:00. Va fi permisă traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecţia cu Bulevardul Dacia, Strada Ştirbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Pe Strada Prevederii, traficul va fi restricţionat pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Nicolae Grigorescu şi Strada Vlăhiţa, până la ora 20:00. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cât de pregătit este Bucureștiul pentru un seism puternic. Este un mit faptul că în Capitală există clădiri construite pe role

Incendiul din București, de la containerele în care locuiau ucraineni, a fost stins. Unui minor i-a fost acordat primul ajutor

Incendiu la Cinematograful Gloria din Bucureşti. Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate

Restaurantul Elisabeta din Capitală, închis de Protecția Consumatorului. Ce nereguli au fost găsite de inspectorii ANPC

Partenerii noștri