ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Întrebarea săptămânii. „Anticipate?"

florin negrutiu

Inițiativa USR și a lui Dacioan Cioloș de a cere alegeri anticipate se lovește de Constituția României, care face practic imposibil acest demers, atrage atenția jurnalistul Florin Negruțiu.

Dacian Cioloș: USR este un partid de nișă

ciolos

Dacian Cioloş loveşte din nou într-un partid de opoziţie. După ce i-a criticat pe liberali, a venit rândul celor de la USR să fie luaţi în vizor. USR este un partid de nişă, a spus fostul premier...

Ceai sau cafea? Factorul care determină alegerea

cafea

Ce anume determină preferinţa noastră pentru ceai sau cafea? Gusturile sunt determinate parţial ''genetic'', potrivit unui studiu australian publicat în revista ştiinţifică Nature, relatează Agerpres.

Dicționarul Oxford a desemnat cuvântul anului 2018

toxicon

Dicţionarul Oxford a desemnat ''toxic'' cuvântul anului 2018, după ce acest adjectiv a devenit „o etichetă pentru subiectele cele mai discutate ale anului”, de la dezbaterea despre Brexit, la...