„A fost o experiență minunată”! Mărturisirea unei tinere

Data actualizării: Data publicării:
Dr Alice Barbu Articol sustinut de SANADOR

Sarcina este o etapă importantă din viața unei femei, o perioadă plină de provocări, în care viitoarea mamă trece printr-o serie de transformări, atât la nivel fizic, cât și psiho-emoțional. De aceea, este bine ca de-a lungul celor nouă luni de sarcină, gravida să fie înconjurată de oameni care să o susțină, dar mai ales să aibă sprijinul unui medic obstetrician care să îi dea încredere, să îi ofere cele mai potrivite sfaturi și recomandări, să îi răspundă la toate întrebările, să-i alunge temerile și să-i fie alături în orice moment.

De empatie, comunicare excelentă, colaborare bazată pe încredere și profesionalism s-a bucurat și o proaspătă mamă, pacientă a Dr. Alice Barbu, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competențe în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, histeroscopie și ultrasonografie obstetricală și ginecologică, la SANADOR.
„De-a lungul sarcinii, doamna Dr. Alice Barbu a fost mereu empatică, dând dovadă de profesionalism, explicând mereu orice în detaliu. (...) A comunicat mereu cu mine și mi-a oferit cele mai bune sfaturi pentru o recuperare cât mai rapidă.”, povestește pacienta.

Pe parcursul sarcinii, tânăra a beneficiat de o monitorizare a sarcinii atent realizată de Dr. Alice Barbu, astfel încât totul să decurgă fără probleme, iar bebelușul să vină sănătos pe lume. Astfel, viitoarea mamă a efectuat mai multe ecografii de sarcină, morfologie fetală și analize de sânge. Iar ori de câte ori avea o temere, inclusiv legată de naștere, nu ezita să discute cu Dr. Alice Barbu, deoarece știa că va găsi răspunsuri care să o liniștească.

Cele nouă luni de sarcină au trecut fără probleme, iar pacienta a născut prin cezariană la Maternitatea SANADOR, parte a Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România. În prezent, mămica se bucură din plin de bebelușul ei și spune fără ezitare că atât sarcina, cât și nașterea au fost experiențe frumoase, pe care nu le va uita. Iar asta datorită Dr. Alice Barbu.

„La sarcina următoare, cu siguranță o voi alege pe doamna Dr. Alice Barbu din nou, sarcina și procesul nașterii fiind o experiență minunată!”, conchide proaspăta mămică.
Dr. Alice Barbu asigură consultații în Clinica SANADOR Floreasca, unde funcționează și Centrul FIV SANADOR. De asemenea, realizează intervenții chirurgicale în Spitalul Clinic SANADOR și în Spitalul de zi Floreasca. Nașterile sunt asistate de Dr. Alice Barbu la Maternitatea SANADOR, o maternitate dotată cu echipamente performante și care oferă servicii medicale complete și personalizate pentru fiecare pacientă în parte.

Bebelușii născuți la Maternitatea SANADOR primesc cele mai bune îngrijiri în Secția de Neonatologie. Atunci când aceștia vin pe lume înainte de termen sau cu probleme de sănătate, sunt îngrijiți în Secția de Terapie Intensivă Neonatală de categoria I, echipată cu aparatură de ultimă generație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Un bărbat care a cumpărat cu doar 1 euro o casă de vis în Italia a descoperit de ce italienii își vând...
Digi FM
Au cutreierat lumea în lung și-n lat, dar s-ar stabili în România. Vloggeri celebri: „Occidentul a decăzut...
Pro FM
Selena Gomez, reacție după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-o...
Film Now
Halle Berry, dezvăluiri despre fiica ei adolescentă: „A murit și o parte din mine atunci!” Cu ce problemă s-a...
Adevarul
Doi vloggeri celebri care au colindat întreaga lume surprind: „Occidentul e decăzut, ne-am muta în România”
Newsweek
2.000.000 pensionari iau pensie mai mare cu 100 de lei în octombrie. De ce intră pe card mai devreme
Digi FM
Lidia Buble, o nouă gafă la volan. Motivul pentru care s-a ales cu o amendă și i-a fost suspendat permisul de...
Digi World
Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
Tatăl Angelinei Jolie, declarații rare despre fiica sa și nepoata lui, Vivienne. Jon Voight și actrița nu mai...
UTV
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de...