M.R.Ungureanu: Parteneriatul cu SUA ar putea fi afectat, dacă atacurile la adresa justiției continuă

Data publicării:
14012013 20mru 20sua-43806

Mihai Răzvan Ungureanu s-a întrebat de interesul brusc pe care l-a avut radioul „Vocea Rusiei” în modul în care USL își duce campania electorală și a modului în care conduce țara.

„Vocea Rusiei părea să știe tot felul de lucruri la care noi nu avem acces: aluzii, conexiuni, aspectebiografice ținute sub tăcere.Aș prefera să cred că ne facem mult prea mult rău ca să mai avem nevoie de dușmani, așa cum zicea și Petre P. Carp. Modul în care azi e condusă România ne va arăta că nici nu ai nevoie să fii împins de la spate de o putere ca să cazi singur în prăpastie”, a spus liderul Forței Civice.

Întrebat dacă parteneriatul strategic cu Statele Unite ar putea fi pus sub semnul întrebării, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „Calitatea sa poate fi pusă sub semnul întrebării în momentul în care atacurile la adresa justiției continuă. SUA, ca și Marea Britanie și Germania, își pun întrebarea cum e apărat statul de drept în România și dacă măsurile, sau declarațiile, sau gesturile oamenilor politici de la putere nu afectează drepturile cetățenești sau valoarea democrației”, a spubliniat Mihai Răzvan Ungureanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri