Live

Prima reacție a Melaniei Trump, după tentativa de asasinat asupra soțului ei: „Un monstru a încercat să stingă pasiunea lui Donald”

Data publicării:
Melania Trump l-a calificat duminică drept „monstru” pe autorul tentativei de asasinat asupra soţului ei. FOTO: Profimedia Images

Melania Trump l-a calificat duminică drept „monstru” pe autorul tentativei de asasinat asupra soţului ei, din care fostul preşedinte a scăpat doar uşor rănit, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Un monstru (...) a încercat să stingă pasiunea lui Donald, râsul lui, inventivitatea lui, dragostea lui pentru muzică, verva sa”, a scris fosta Primă Doamnă într-un comunicat difuzat pe reţeaua X.

„Când am văzut glonţul lovindu-l, mi-am dat seama că viaţa mea şi cea a lui Barron (fiul lor, n.red.) sunt în pragul unei schimbări devastatoare. Să ne amintim că opiniile diferite, politicile şi jocurile politicienilor sunt inferioare iubirii. Să ne unim. Acum”, a mai mărturisit Melania Trump, cu care Donald Trump este căsătorit din 2005.

Donald Trump a fost împuşcat în ureche în timpul unui miting de campanie, sâmbătă, după o eroare majoră de securitate, un atac ce va remodela probabil cursa prezidenţială din acest an şi va alimenta temerile de lungă durată că disputata competiţie electorală ar putea degenera în violenţă politică, scrie Reuters.

FBI a calificat incidentul armat drept „tentativă de asasinat”.

Autorităţile au anunţat decesul a două persoane, una dintre ele fiind cea care a deschis focul şi care a fost împuşcată de Secret Service. Alte două persoane din public au fost grav rănite.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Ce spun Kievul și Kremlinul despre cea de-a doua presupusă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Ce făcea Trump cu câteva secunde înainte ca împușcăturile să răsune din nou în jurul lui. Filmul evenimentelor

Donald Trump reacționează public după a doua tentativă de asasinat asupra sa. Ce a scris republicanul pe Truth Social

Partenerii noștri