Live

Video Cei trei fraţi dispăruţi din Hunedoara, alături de tatăl lor, într-un clip video: „Atâta ştim, că am ajuns la o mare”

Data actualizării: Data publicării:
Cei trei frați din Hunedoara, dați în urmărire națională după ce bona i-a pierdut, au apărut într-un material video. SURSA: YouTube/ Natalia Bumbac

Cei trei fraţi daţi dispăruţi din judeţul Hunedoara au apărut într-o nouă filmare, de data aceasta alături de tatăl lor. Ei spun că au fost plimbaţi cu mașina dintr-un loc în altul de către persoane care vorbeau o limbă străină. Potrivit surselor Digi24, aceștia s-ar afla în Serbia.

„Am ajuns la tati, după atâta timp. Ne-au tot plimbat dintr-un loc, în loc. Atâta ştim, că am ajuns la o mare. S-au comportat frumos cu noi, erau disperaţi, tot vorbeau în altă limbă. Noi nu am dormit deloc că te-am aşteptat pe tine (pe tatăl lor - n.r.), am crezut că nu o să te mai vedem niciodată”, a spus una dintre fete, într-un clip publicat de Cotidianul de Hunedoara în care apar alături de tatăl lor.

Adrian Marțian susținea că are promisiuni că își va recupera copiii. Bărbatul are ordin de restricție față de cei trei micuți și nu are voie să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri. 

Ulterior, bărbatul a vorbit cu polițiștii, în timpul nopții de miercuri spre joi, și a confirmat că cei trei copii sunt alături de el. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Dați dispăruți de dată, în urmă cu trei zile

Luni, 14 octombrie, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat, poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor, afirmând că vor să meargă la tatăl lor. Autoritățile au anunțat ulterior că a fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar copiii au fost daţi şi în consemn la frontieră.

De astfel, situația celor trei frați dispăruți era în atenția DGASPC, ultima vizită a reprezentanţilor instituţiei având loc cu trei zile înainte de dispariţie. În luna august, copiii fuseseră încredinţaţi mamei prin sentinţă a tribunalului.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ce mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Date noi despre cei trei frați dispăruți din Hunedoara: copiii se află alături de tatăl lor, care a vorbit cu polițiștii

Tatăl celor trei copii dispăruți i-a cerut ajutorul ministrului Familiei. Intotero: S-a enervat că nu putem interveni peste justiție

Cazul celor trei frați dați dispăruți: situația lor era în atenția autorităților. Tatăl lor, vizat de un ordin de protecție

Cei trei frați dați în urmărire națională au apărut într-un clip video postat pe internet: „Oamenii ăștia ne-au tratat bine”

Partenerii noștri