Live

Marcel Ciolacu, despre cartea lui Nicolae Ciucă: „Îmi tot spune de 2 luni că mi-o va oferi. Nu m-a solicitat pentru prefață”

Data actualizării: Data publicării:
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îi va trimite premierului Marcel Ciolacu un exemplar din cartea sa „Un ostaş în slujba ţării”. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că liderul PNL, Nicolae Ciucă, îi transmite de două luni că îi va oferi cartea pe care o va tipări. „Nu m-a solicitat domnul Ciucă pentru prefaţă”, a adăugat el, citat de news.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă Nicolae Ciucă s-a oferit să îi dea cadou unul din primele volume ale cărţii sale.

„Îmi tot spune de două luni, să mi-l ofere odată. Staţi să mi-l ofere întâi”, a răspuns Ciolacu.

El a fost întrebat dacă va scrie prefaţa acestei cărţi, aşa cum afirmase purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

„Nu m-a solicitat domnul Ciucă pentru prefaţă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţa, miercuri, că îi va trimite premierului Marcel Ciolacu un exemplar din cartea sa „Un ostaş în slujba ţării” şi, având în vedere că încasările vor fi donate, speră că volumul va fi într-adevăr un bestseller. Reacţia a venit după ce premierul a comentat promovarea volumului cu bani publici.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, în timpul unei vizite pe şantierul Autostrăzii A7 din judeţul Buzău, ce părere are despre faptul că panourile prin care este promovată cartea semnată de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, au fost achitate din fonduri publice, din subvenţia primită de PNL ca partid parlamentar.

„Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi. O să fie un best-seller, sunt ferm convins, mai ales că ţinem cont de ce promovare a avut”, a răspuns Ciolacu, evitând să facă alte comentarii pe acest subiect.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lodovic Orban: Va fi o tulburare majoră în PNL după aceste alegeri, din cauza rezultatului catastrofal

Soția meditatorului lui Ciolacu la economie, propusă în conducerea BNR. Premierul spunea că acesta îl pregătește gratis

Crin Antonescu, atac la Iohannis și liderii PNL: „nevertebrate politic”. „Orice vot pentru Ciucă e unul pentru Iohannis”

Ultimul blat al lui Iohannis. Cum îl răsplătește Ciolacu

Partenerii noștri