Live

VIDEO. Șofer cu probleme cardiace, preluat de elicopterul SMURD de pe Transfăgărășan

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Salvamont Argeș

Intervenție contracronometru în Argeș. Un șofer care circula pe Transfăgărășan a fost preluat pe calea aerului de elicopterul SMURD. Bărbatului i s-a făcut rău la volan, a tras pe dreapta și a sunat la 112 să ceară ajutor. Un echipaj medical a ajuns imediat acolo.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Bărbatul în vârstă de 65 de ani suferă de o afecțiune cardiacă cronică. El conducea pe Transfagarășan când a simțit că i se face rău, și și-a dat seama că nu mai poate continua drumul. Prin urmare, a hotărât să tragă pe dreapta și să sune la 112.

Ajutorul a venit destul de repede. Au ajuns la el salvamontiștii din zonă, precum și o ambulanță SMURD.

Pentru că starea lui de sănătate se deteriora foarte repede s-a solicitat elicopterul SMURD ca să îl transporte la spital. Medicul de pe elicopter i-a administrat tratamentul necesar, astfel încât să îl stabilizeze și să îl ducă în siguranță la Spitalul Județean Brașov.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Inconștiență pe Transfăgărășan: Un bărbat cu un copil în brațe s-a apropiat de urs și i-a înjurat pe pădurari că nu a putut face poze

Urșii cerșetori de pe Transfăgărășan vor fi relocați. Fechet: „Când nu va mai avea cine să-i hrănească, vor ataca gospodăriile”

Imaginile unei tragedii evitate la limită în Capitală. Doi bunici cu un bebeluș în cărucior, la un pas să fie spulberați de o dubă

Partenerii noștri