Live

Accident grav între un autocar şi un microbuz, pe podul de la Cernavodă. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Data actualizării: Data publicării:
Un accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, între un autocar şi un microbuz Foto: ISU Dobrogea

Un accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, între un autocar şi un microbuz, fiind implicate 37 de persoane. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

ACTUALIZARE 19.00: Planul Roşu de Intervenţie în cazul accidentului între un microbuz şi un autocar, petrecut vineri la Cernavodă, a fost dezactivat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Conform sursei citate, din totalul de 12 persoane din microbuz care au fost transportate la Spitalul Cernavodă, suferind traumatisme minore, cinci dintre acestea au plecat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii amănunţit.

"Cei 23 de pasageri din autocar îşi continuă deplasarea cu un alt autocar spre destinaţie", a mai informat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat, vineri, că au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs între un autocar şi un microbuz, cu 37 de persoane implicate. Accidentul a avut loc pe podul de la ecluza Cernavodă, scrie News.ro.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD.

De asemenea, autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

”Din primele informaţii, persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, iar din microbuz toate cele 13 persoane (şapte copii şi şase adulţi), sunt asistate medical, preluate şi transportate la Spitalul Cernavodă cu traumatisme minore”, au declarat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul a avut loc pe DN 22C Constanţa-Cernavodă, în apropierea localităţii Cernavodă, judeţul Constanţa.

”Potrivit primelor informaţii, cinci persoane ar fi suferit răni uşoare, urmând să fie evaluate medical”, a transmis Centrul Infotrafic.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imagini de la locul accidentului din Capitală de la Pasajul Lujerului. Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol

O mașină s-a răsturnat pe o stradă din București. Circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost afectată. Șoferul a fost dus la spital

Cel mai mare accident din istoria NASCAR. „The Big One”. Zeci de mașini au fost implicate

Un polițist aflat în misiune a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Victima a fost dusă la spital

Partenerii noștri