Un polițist aflat în misiune a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Victima a fost dusă la spital

Data publicării:
mașină de poliție în bucurești
Foto cu caracter ilustrativ: Shuttertsock

Un poliţist de 23 de ani, aflat la volanul unei autospeciale aflate în misiune, a accidentat, marţi, o femeie de 62 de ani care traversa drumul, pe şoseaua Berceni, în Sectorul 4 din București. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres. 

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 8:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe o stradă din Sectorul 4. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei 26 Poliţie şi un pieton", informează Brigada Rutieră.

„O autospecială de poliţie condusă de către un poliţist în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe şoseaua Berceni, către strada Ion Iriceanu, la intersecţia cu strada Ristea Ion a surprins şi accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 62 de ani, angajată în traversarea drumului public. Precizăm că autospeciala de poliţie avea în funcţiune sistemele optice şi acustice, aceasta aflându-se în misiune", arată sursa citată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier. 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri