Video Cel mai mare accident din istoria NASCAR. „The Big One”. Zeci de mașini au fost implicate

Data actualizării: Data publicării:
accident NASCAR
Cel mai mare accident din istoria NASCAR. Sursa foto: Captură video.

Un nor uriaş de fum a cuprins pista de la Talladega (Alabama), în timpul NASCAR, când s-a produs cel mai mare accident din istoria cursei, cu 28 de vehicule implicate. 

Totul s-a întâmplat cu cinci tururi înainte de final (după 185 de tururi fără incidente), când liderul Austin Cindric a intrat în coliziune cu Fordul lui Brad Keselowski, înainte de a se răsturna şi de a provoca un carambol uriaş,  supranumit „The Big One”.

Când fumul s-a risipit, a început numărătoarea. În total, 28 de concurenţi au fost implicaţi în carambolul gigantic. NASCAR a menţinut cursa sub steag galben până la trei tururi înainte de final, apoi a scos steagul roşu din cauza prezenţei mai multor maşini de curse avariate încă pe pistă.

„Toată lumea devine mai agresivă la sfârşitul curselor”, a declarat Joey Logano, copilotul lui Keselowski.

Cursa a fost reluată pentru două tururi suplimentare şi s-a încheiat cu victoria lui Ricky Stenhouse Jr în faţa lui Keselowski şi Willam Byron.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri