ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Ce i-a urat Kim Jong Un lui Putin de ziua lui

Kim Jong Un și Vladimir Putin la un pahar de șampanie

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a felicitat pe Vladimir Putin de ziua sa, apreciind că președintele rus a „distrus toate provocările și amenințările Statelor Unite” - cel mai nou semn al...

Video Lacul Techirghiol a secat pe mai multe porțiuni

lac techirghiol

Peisaj dezolant pe Lacul Techirghiol, cunoscut pentru proprietățile terapeutice ale apei și nămolului. Din cauza secetei extreme din această vară, lacul a rămas fără apă pe anumite porțiuni.

A murit Pebbles, cel mai bătrân câine din lume

pebbles

Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit la începutul acestei săptămâni, în sud-estul Statelor Unite, a anunţat miercuri Cartea Recordurilor Mondiale Guinness pe site-ul său.

Biden nu exclude o întâlnire față în față cu Putin

colaj de fotografii cu Joe Biden și Vladimir Putin

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, nu a exclus o întâlnire cu dictatorul rus, Vladimir Putin, la summit-ul G20 care va avea loc în noiembrie, la Bali, în Indonezia - „Rămâne de văzut”, a spus...