Sport

Digi24 îți aduce cele mai noi știri sportive, rezultate, clasamente și faze tari din sport. Fii la curent cu cele mai tari meciuri din campionatele de fotbal, află rezultatele turneelor de tenis, vezi cum arată clasamentele WTA și ATP și nu rata știri și imagini exclusive din alte sporturi.

WTA Aegon Open Nottingham - Day Five

Monica Niculescu, Lucky Loser la Wuhan Open

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 81 WTA, care a fost învinsă sâmbătă în turul doi al calificărilor de la Wuhan, va evolua totuşi pe tabloul principal, pe care a ajuns ca Lucky Loser, a anunţat WTA.

Maria Sharapova News Conference

Maria Sharapova nu va mai juca în acest an

În prezent pe locul 24 WTA, Maria Sharapova nu a cucerit vreun titlu în acest an. De altfel, după ce suspendarea pentru dopaj i s-a încheiat şi s-a întors în circuit, rusoaica a cucerit un singur...

robert cadar

A murit cunoscutul alergător Robert Cadar

La începutul acestui an, cazul lui Robert a ajuns în atenția Avocatului Poporului, care s-a sesizat din oficiu, după ce acestuia i s-a refuzat decontarea tratamentului efectuat în Franța.

Rogers Cup Montreal - Day 7

Un alt clasament în care conduce Simona Halep

Simona Halep este un exemplu de eficiență în circuitul WTA. Liderul mondial împarte cu Petra Kvitova prima poziţie la numărul de victorii din acest an. Rivalele lui Halep recunosc că românca este cea...

Curs Valutar

1 CHF = 5.3165

1 EUR = 4.9728

1 GBP = 5.8944

1 USD = 4.476

Vremea

București Băneasa
13°C
Presiune
757mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată