(P) Educație financiară la puterea digitală.  TOKERO – o platformă pentru 100 de milioane de succese

Data actualizării: Data publicării:
digi24-cover

TOKERO, cea mai importantă și premiată platformă românească de crypto exchange, face o mișcare ambițioasă menită să ducă educația financiară la un alt nivel.

În următorii 5 ani, TOKERO își propune să atragă 100 de milioane de utilizatori în Web3 prin intermediul noului său token utilitar lansat recent - $TOKERO LevelUP Token.

Astfel, toți noii utilizatori care își creează un cont în platforma TOKERO vor avea la dispoziție zeci de cursuri prin care vor învăța să investească în acord cu apetitul lor la risc și, mai ales, vor avea la dispoziție un bonus de $20 de dolari în $TOKERO Token, punctul de plecare pentru investițiile viitoare realizate în platformă.

„Lipsa educației financiare este unul dintre marile impedimente de care românii se lovesc zi de zi. De aceea ne-am simțit obligați să transpunem tot know-how-ul pe care l-am acumulat în ultimii ani într-o platformă interesantă și accesibilă, unde utilizatorii pot fi inițiați în universul investițional. Toți cei dornici să evolueze în domeniul financiar sau să înțeleagă mai bine zona crypto sunt bineveniți. Și pentru că ne dorim să facem cu adevărat o schimbare, am lansat o nouă campanie de bonusare, prin care orice utilizator nou TOKERO poate primi până la $30.”, spune Marius Morra, CEO TOKERO.

Astfel, după aproape 7 ani, platforma TOKERO a trecut prin două cicluri crypto complete și a performat, chiar și în perioadele dificile din piață. TOKERO continuă să fie susținută de o comunitate puternică, pentru care a pregătit premii în valoare de $1,000,000 USDT în $TOKERO Token pentru utilizatorii existenți, dar și pentru cei noi care se alătură călătoriei.

Concret, TOKERO înseamnă o comunitate în continuă creștere, motiv pentru care fiecare utilizator nou va primi, odată cu primul cont în platformă:

- $20 USD în TOKERO LevelUP Token pentru înscriere și validare completă

- $10 USD în TOKERO LevelUP Token pentru finalizarea cursurilor existente în academie, plus multe altele ce vor urma.

Dincolo de toate acestea, TOKERO oferă clienților săi stimulente de până la $10 USD în TOKERO LevelUP Token pentru fiecare prieten invitat care finalizează cu succes procesul de KYC. M ai mult decât atât, afiliații primesc și 25% din taxele de tranzacționare generate de cei pe care îi invită, pentru toată viața.

Pentru a asigura cea mai bună lichiditate pentru toate monedele și tokenurile listate, TOKERO are integrări cu cele mai mari exchange-uri din această piață precum Binance, Kucoin, Kraken, Ascendex, Gate.io și, foarte curând, Bybit.

111
Marius Morra, CEO TOKERO

„Ținem la experiența utilizatorilor noștri, așa că pentru a le stârni interesul pentru educație financiară și investiții, am pus la bătaie un fond de premiere de $1,000,000 USDT. Oamenii din comunitatea noastră merită tot ce e mai bun pentru că ei sunt cei ce duc mai departe misiunea TOKERO și doar prin intermediul lor putem duce platforma noastră la următorul nivel de adopție. Acum suntem angrenați și în procesul de vânzare pentru $TOKERO LevelUP Token, care odată listat public își va demonstra utilitatea diversă în cadrul ecosistemului pe care îl construim”, adaugă Marius Morra.

Până în prezent, platforma TOKERO a reușit să strângă peste $1,4 milioane de dolari în cadrul propriei comunități în timpul vânzării private. Pentru viitor, compania țintește dezvoltarea unei soluții prin care toți utilizatorii să poată retrage sumele câștigate în crypto în orice magazin de schimb valutar. Acest lucru se va realiza prin configurarea unor ⁠Crypto Spots, o soluție plug-and-play pentru conversia crypto-cash și cash-crypto, ușor de implementat.

În următoarea perioadă, TOKERO își propune să listeze peste 1000 de noi criptomonede. Astfel, inclusiv integrarea DEX-urilor va permite noilor utilizatori Web3 să beneficieze din timp de oportunități, chiar dacă nu sunt familiarizați cu schimburile descentralizate și portofelele crypto.

Pentru ca lumea crypto să fie mai aproape și mai ușor de înțeles pentru toți cei dornici să evolueze pe plan financiar, echipa TOKERO, prin promovarea $TOKERO LevelUp Token, vrea să transforme ambițioasa misiune de a aduce 100 de milioane de utilizatori în Web3 într-un succes românesc pe piața financiară globală.

"Alătură-te azi de TOKERO și vezi cum arată viitorul tău financiar!"

Link aici: https://tokero.link/bonus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
ANAF a pus ochii pe o nouă categorie de români. Cine sunt persoanele fizice și ce trebuie să facă
Digi FM
"Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut să te am". Mesajul emoționant al soției portarului...
Pro FM
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune...
Film Now
Tom Cruise, apariție rară alături de sora sa, Marian. Cei doi au fost surprinși pe aeroport, în ziua când...
Adevarul
Șoferii români se plâng de amenzile date în Grecia: „Este prima dată în cei 11 ani, de când venim” FOTO
Newsweek
Șeful ONU, despre încălzirea globală: „Jucăm la ruleta rusească cu Planeta”
Digi FM
Mark Zuckerberg, surf în costum cu papion, cu o bere într-o mână și drapelul SUA în cealaltă: "La mulți ani...
Digi World
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe...
Digi Animal World
De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”
Film Now
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
UTV
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi...