(P) MAREA OFERTĂ ANIVERSARĂ LA LINK ACADEMY: Peste 30% reducere + pachet BONUS pentru școlarizare gratuită pe viață

Data actualizării: Data publicării:
la-birthday24-portal

De obicei, sărbătoriții primesc cadouri de ziua lor, dar LINK Academy organizează o sărbătoare diferită de aniversarea sa. În săptămâna aniversară, LINK Academy oferă o reducere de peste 30% din taxele de școlarizare, iar toți cei care se înscriu până vineri, 14 iunie, primesc un pachet bonus care vă permite să continuați gratuit perfecționarea după finalizarea programului de un an, ori de câte ori este necesar. Fără limită.

Tehnologia se dezvoltă și se schimbă constant, așa că LINK Academy își actualizează planul și programa în fiecare an pentru a oferi cursanților acces la cele mai noi cursuri. Acum aveți posibilitatea de a obține complet gratuit toate cursurile pentru departamentul vostru care vor apărea în viitor, după finalizarea școlarizării. Datorită unei astfel de oportunități unice, puteți fi siguri că cunoștințele voastre nu se vor învechi, iar investiția voastră va fi răsplătită pe termen lung și de mai multe ori.

Cu toate acestea, numărul celor înscriși în condiții aniversare este limitat, așa că grăbiți-vă și rezervați-vă locul cât mai repede. Mai multe informații despre cum să intrați în posesia cadoului de la LINK Academy puteți afla accesând acest link.

Cea mai rapidă cale către un job foarte bine plătit în sectorul IT

Școlarizarea la LINK Academy este destinată tuturor celor care doresc să obțină succes și să dobândească cunoștințe și abilități practice care să le asigure o carieră extrem de profitabilă în IT.

La LINK Academy aveți oportunitatea să vă perfecționați într-unul dintre cele 6 domenii IT de bază: programare, administrarea rețelelor, design, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile. Indiferent de domeniul pe care îl alegeți, durează doar 9 până la 12 luni pentru a deveni expert în sectorul IT, indiferent de nivelul de cunoștințe anterior.

Programul LINK Academy este autorizat oficial de Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și de programele de certificare IT de top la nivel global, astfel încât, după școlarizare, cursanții au posibilitatea de a obține gratuit unele dintre cele mai recunoscute certificate IT la nivel global, care le asigură angajarea în cele mai bine plătite poziții din prezent – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Linux Professional Institute, Cisco, CompTIA, Unity, ISTQB, Python Institute sunt doar câteva dintre ele.

La LINK Academy puteți dobândi cunoștințe practice și cele mai căutate abilități IT în conformitate cu preferințele voastre: în mod tradițional – urmând cursurile în săli de clasă moderne, lucrând cu profesori de top, sau online – învățând de la distanță, din orice oraș sau țară, prin intermediul celei mai moderne platforme Distance Learning. În acest mod, cursanții online urmăresc toate cursurile, citesc materialele, rezolvă teste și exerciții și lucrează direct cu profesorii – ca și cum ar fi în clasă.

Foștii cursanți LINKAcademy lucrează deja la cele mai promițătoare locuri de muncă și câștigă salarii mari și sigure. În doar 9 până la 12 luni, și voi puteți face același lucru – trebuie doar să vă înscrieți la timp și să deveniți parte din a 15-a generație de cursanți LINK Academy.

Acum este momentul perfect să pășiți în industria IT

Așteptările la noi și la nivel global spun că sectorul IT se confruntă cu o nouă fază de creștere. Mai exact, boom-ul de anul trecut provocat de inteligența artificială și machine learning în numeroase industrii, de la cea auto până la cea medicală, duce la o cerere tot mai mare de experți în acest domeniu: conform așteptărilor relevante, în următorii cinci ani, cele mai căutate ocupații vor fi cele legate de AI și ML.

Sectorul IT din România înregistrează de ani de zile o tendință de creștere constantă, iar din acest an sunt angajați în el peste 202.000 de experți. Contribuind cu 6,2% la PIB-ul total al țării și cu estimarea că exportul de servicii IT va ajunge la 9,3 miliarde USD până în 2026, reprezentând o creștere de 1,3 miliarde USD, sectorul IT este unul dintre cele mai atractive domenii de muncă din țara noastră.

De asemenea, în funcție de poziția programatorului, a companiei și cunoștințelor, IT-iștii noștri câștigă un salariu frumos lunar, în jur de 2.200 EUR, și se poate ca în curând să crească. Conform unui sondaj, 64% dintre companiile de IT din România și-au propus să încheie anul 2024 cu echipe mai mari decât în anul precedent. În plus, 58% dintre specialiștii din regiune au posibilitatea de a lucra de la distanță, în timp ce 66% dintre ei se bucură de beneficiul unui program de lucru flexibil.

Așadar, toți cei care se gândesc să intre în acest domeniu profitabil ar trebui să știe că acum este momentul potrivit.

Școlarizarea pe care nicio altă instituție nu o oferă

Ceea ce face școlarizarea la LINK Academy unică sunt numeroasele servicii educaționale și resursele care vă ajută să vă construiți o carieră de succes.

• Experiență de muncă imediat după absolvire: Cursanții care se evidențiază prin rezultatele lor au șansa să obțină stagii de specialitate în unele dintre cele mai prestigioase companii de pe piață. În plus, Centrul de Dezvoltare a Carierei vă va oferi ajutor profesional în cercetarea celor mai bune opțiuni pentru viitoarea voastră carieră în IT, precum și în căutarea unui job după absolvire: de la ajutor profesional în crearea unui CV, pregătirea pentru interviuri, până la conectarea cu companii la nivel regional.

• Portofoliu construit deja în timpul școlarizării: LINK Academy este una dintre puținele instituții de învățământ care vă oferă posibilitatea să dobândiți experiența de muncă necesară prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum IT Practice Center. Veți avea oportunitatea să aplicați tot ce ați învățat în proiecte IT reale și să construiți astfel un portofoliu GitHub/Behance bogat. De asemenea, veți dobândi cunoștințe despre cum să creați un profil atractiv pe platformele freelance, să negociați cu clienții și să obțineți proiecte profitabile.

• Profesori cu experiență: La LINK Academy învățați de la cei mai buni, toți profesorii au mulți ani de carieră de succes în IT și o experiență didactică vastă.

• Satisfacție 100% garantată: Dacă nu găsiți un job în 12 luni de la finalizarea școlarizării, primiți complet gratuit oricare dintre programele educaționale online rămase.

• Perfecționare gratuită în limbi străine: Pentru o carieră de succes și posibilitatea de angajare în companii străine, LINK Academy vă asigură și cursuri gratuite de limbă engleză și germană.

• Personal Development Program: Această pregătire unică vă permite să vă îmbunătățiți așa-numitele „soft skills”, cum ar fi comunicarea, munca în echipă, negocierea, organizarea și altele, care vă vor diferenția de concurență și vă vor permite să aveți cariera mult visată. De asemenea, se așteaptă ca candidații care ajung la etapa a doua a interviului pentru poziții în companii IT de renume, imediat după partea tehnică, să dețină aceste abilități. Cu alte cuvinte, acest program crește șansele de angajare.

• Aplicație gratuită pentru Android și iOS: Cu aplicația LINK Academy pentru Android și iOS, veți putea învăța oriunde v-ați afla.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile suplimentare pe care le obțineți complet gratuit școlarizându-vă la LINK Academy, dați clic aici și aflați ce beneficii vă așteaptă.

Luați-vă cadoul pentru un viitor sigur și deveniți parte din a 15-a generație de cursanți LINK Academy

Vă reamintim – oferta aniversară LINK Academy este valabilă între 10 și 14 iunie. Dacă și voi vreți să câștigați bani în cele mai bine plătite joburi IT în anul următor, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică de peste 30% din taxa de școlarizare și deveniți un expert IT de top în condiții mult mai favorabile. În plus, pachetul BONUS pe care îl primiți în cadrul acestei oferte vă va asigura cea mai modernă educație pe viață!

Numărul de locuri pentru înscrieri în condiții aniversare este limitat, așa că nu așteptați – înscrieți-vă imediat și asigurați-vă un viitor de succes.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A comandat colete cu un nume fals, apoi le-a furat din depozit. Angajata a dispărut cu 57.000 de lei
Digi FM
Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies...
Pro FM
Eminem, în lacrimi când și-a văzut fiica mireasă. Mesajul ei l-a topit: "În inima mea, eu voi rămâne mereu...
Film Now
Jennifer Aniston reacționează după zvonul că ar fi avut o aventură cu Barack Obama: „Dintre toate apelurile...
Adevarul
O nouă înfrângere pentru Emma Răducanu. De ce i-a fost luată „bijuteria” de 180.000 de euro
Newsweek
Câți pensionari iau 50.000 lei pe lună în plus la pensie, pentru care NU au contribuit? Ce muncesc?
Digi FM
„Așa vrei să conduci și țara?” Mircea Geoană, viral pe TikTok, după ce a fost ironizat pentru aptitudinile de...
Digi World
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care...
Digi Animal World
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit...
Film Now
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
UTV
Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre...