(P) Aceasta este cu siguranță CEA MAI BUNĂ OFERTĂ LAST MINUTE

Data actualizării: Data publicării:
LARO-v2

CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DIN ACEASTĂ VARĂ: Înscrieți-vă la LINK Academy cu o reducere de peste 700 EUR și porniți pe drumul către un job foarte bine plătit

Mulți dintre noi căutăm în a doua jumătate a lunii august oferte last minute atractive de la agențiile de turism pentru a obține cele mai mari reduceri pentru vacanță. În aceste zile, o ofertă last minute fantastică a ieșit în evidență față de toate celelalte. Și vestea minunată este că, dacă vă grăbiți, încă o mai puteți utiliza. Dacă reușiți acest lucru, este foarte posibil să nu mai fiți nevoiți să vă gândiți niciodată la cât câștigați, unde să călătoriți sau chiar să trăiți și să lucrați.

Despre ce este vorba?

Cea mai căutată școală IT din regiune, LINK Academy, organizează o mare ofertă last minute care vă aduce biletul pentru perfecționare în IT cu o reducere de peste 700 EUR!

Această instituție menționează că interesul este mare și că numărul de locuri disponibile pentru această ofertă este limitat. Așadar, dacă doriți să vă asigurați un pachet unic pentru un viitor de succes, rezervați-vă locul cât mai curând posibil pe site-ul www.link-academy.com și faceți tranziția de la începător la expert în IT de succes în mai puțin de 12 luni.

Călătoria pe care o veți ține minte toată viața

În timp ce mulți cetățeni din regiune își găsesc cu greu un loc de muncă cu un salariu decent și trebuie să alerge după așa-numitele oferte last minute cu reduceri mari ca să se poată gândi la un concediu, concetățenii noștri care lucrează în IT au griji mult mai plăcute:

  • Nu doar că câștigă câteva salarii medii (cu venituri medii în țara noastră cuprinse între 4000 și 11000 RON), dar și ajung foarte repede la un job. În plus, IT-iștii pot călătorii practic pe tot parcursul anului, deoarece 66% dintre ei au posibilitatea de a lucra remote.

De aceea, LINK Academy, singura școală care oferă o educație IT cuprinzătoare și își pregătește cursanții pentru cele mai bine plătite locuri de muncă din prezent, a pregătit în această vară o ofertă specială last minute, care vă permite, cu o economisire de peste 700 EUR, să pășiți și voi în lumea interesantă a IT-ului în cel mai sigur mod posibil!

Alegeți-vă destinația IT atractivă după bunul plac

Conform tututor cercetărilor, piața IT are potențial pentru o creștere viitoare, datorită digitalizării, care a devenit unul dintre cele mai expresive trenduri în toate domeniile de afaceri. În acest context, inteligența artificială are întâietate, contribuind la deschiderea unui șir de noi oportunități de afaceri pentru cei care se gândesc la o carieră în IT.

Acest lucru indică faptul că oricine deține cunoștințele corespunzătoare și abilitățile practice, care sunt căutate pe piață mai mult ca oricând, poate găsi foarte ușor un job și să înceapă să câștige foarte bine!

Deși mulți cred că munca în sectorul IT necesită o pregătire academică, în realitate nu este cazul. În jur de 70% dintre programatorii (cei mai bine plătiți experți în IT) din lume nu au terminat o facultate în domenii conexe. Pentru lucrul în IT, cele mai importante sunt cunoștințele practice, care se pot dobândi în scurt timp, indiferent de experiența anterioară.

Astfel, datorită metodei unice pentru studiu mai ușor și mai rapid, la LINK Academy aveți oportunitatea de a dobândi, în mai puțin de 12 luni de școlarizare, abilitățile pentru care înainte era nevoie de 2 până la 4 ani. Trebuie doar să alegeți domeniul IT care vă atrage cel mai mult: programare, administrarea rețelei, design, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile. Dacă nu sunteți siguri ce domeniu vi se potrivește, LINK Academy vă oferă consultații complet gratuite cu experți care vă vor ajuta să luați decizia corectă.

Un lucru este sigur: indiferent ce alegeți, nu veți greși, deoarece fiecare dintre aceste ocupații garantează un job foarte bun și câștiguri mari – de la bun început.

La LINK Academy alegeți singuri cum veți urmări cursurile

Dacă alegeți școlarizarea la LINK Academy, alegeți și modalitatea de frecventare a cursurilor – în clasă sau online.

Cursurile în săli de clasă cu cel mai modern echipament se bazează pe minimum de teorie și maximum de practică, iar studiul se bazează pe sarcini și proiecte, ceea ce contribuie la pregătirea foarte rapidă pentru viitoarea activitate.

Totuși, dacă doriți să vă organizați timpul cum vă convine cel mai mult, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplomele, le puteți dobândi învățând online – din orice oraș, din orice țară, cu ajutorul unicului Distance Learning System de la LINK Academy. Pregătirea online presupune lecții și materiale online, prelegeri prin live stream, tutoriale video și audio, contact cu profesorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor… Ca și cum ați fi prezenți în clasă. Este suficient să aveți un calculator și internet.

Și asta nu e tot! Școlarizându-vă la LINK Academy, obțineți un șir de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora puteți găsi un job în timp record. Proiectele practice în cadrul fiecărui curs, lucrul la crearea portofoliului, pregătirea completă pentru interviuri de angajare, posibilitatea perfecționării gratuite pe viață, cursurile facultative de limba engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, programul pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale sunt doar câteva dintre beneficiile care vă așteaptă pe parcursul școlarizării de un an de zile și după aceasta!

Cunoștințele dobândite la LINK Academy sunt recunoscute la nivel global

LINK Academy este singura instituție din regiune care este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge University și de către două companii IT de top pentru pregătirea cursanților după un program avansat pentru tehnologiile informatice.

Microsoft, Adobe, Linux Professional Institute, CompTIA, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity, CIW și Cambridge sunt doar câteva dintre multe certificate pe care le puteți obține gratuit după școlarizarea la LINK Academy. Pe lângă faptul că sunt foarte apreciate de angajatorii locali și internaționali, aceste certificate vor reprezenta garanția cunoștințelor și vor fi un bilet sigur pentru călătoria voastră IT de succes.

Fie ca în această vară să vă schimbați viața în mai bine

Dacă ați decis să investiți mai puțin de un de zile în școlarizarea la LINK Academy, aveți oportunitatea de a lucra la primele voastre proiecte adevărate înainte de următoarea vară și să vă bucurați de roadele muncii voastre, având în vedere că mulți cursanți de la LINK Academy încep să câștige încă din timpul școlarizării.

Așadar, nu ratați această ofertă unică last minute, care vă aduce o economisire de peste 700 EUR! Vara aceasta porniți în cea mai importantă călătorie și pășiți către un viitor sigur de expert în IT foarte bine plătit.

Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cine a fabricat Pagerele bombă: Ancheta implică Ungaria în traseul dispozitivelor...
Digi FM
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Pro FM
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare...
Film Now
Fiul lui Christopher Reeve, orfan de ambii părinți în mai puțin de 2 ani. Cine a avut grijă de adolescentul...
Adevarul
Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta. Hidroelectrica: Porțile de Fier pot prelua viitura
Newsweek
Casa de Pensii refuză pe bandă rulantă adeverințe pentru o pensie mai mare la Mica Recalculare. Cum?
Digi FM
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie
Digi World
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Arnold Schwarzenegger dezvăluie ce l-a făcut cel mai fericit în viaţă. Lecţia pe care doreşte să o...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei