(P) De ziua sa, BusinessAcademy vă oferă: PÂNĂ LA 30% REDUCERE și un pachet BONUS pentru o educație de top!

Data publicării:
baro-rodj-pr1

Pentru mulți, ziua de naștere este acea zi specială din an, iar pentru cea mai apreciată școală de afaceri din regiune, aniversările sunt sărbătorite tradițional, într-un mod unic – o săptămână întreagă.

În săptămâna aniversară, BusinessAcademy oferă o reducere de până la 30% din prețul școlarizării, iar toți cei care se înscriu până pe 15 septembrie primesc și un pachet BONUS special pentru perfecționare profesională – un curs gratuit de utilizare a instrumentelor AI (ChatGPT și Midjourney) și un pachet de perfecționare pe tot parcursul vieții, care vă permite ca după un an de studii să continuați să dobândiți noi cunoștințe ori de câte ori apare necesitatea.

Numărul celor care vor putea profita de cadoul aniversar și se vor înscrie la prețuri preferențiale este limitat. Așadar, grăbiți-vă și asigurați-vă locul cât mai curând. Totul despre cadoul aniversar al BusinessAcademy puteți afla AICI.

Drumul către cele mai căutate cunoștințe și abilități de afaceri în mai puțin de 12 luni

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care doresc să dobândească cunoștințe și abilități practice necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții de la BusinessAcademy pot alege unul dintre cele 12 programe, care sunt împărțite în șase domenii de afaceri esențiale, și pot obține în mai puțin de un an, indiferent de cunoștințele anterioare, o educație care le va permite să înceapă o nouă carieră în sectorul dorit sau să își îmbunătățească cariera actuală.

Alegeți dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități în domeniul marketingului, managementului, vânzărilor sau dacă sunteți interesați de relații publice și HR. Decideți și porniți în aventura voastră profesională.

Programul BusinessAcademy este autorizat de Departamentul pentru Examene Internaționale al prestigioasei Universități Cambridge, iar după finalizarea școlarizării, cursanții obțin certificate recunoscute internațional (cum ar fi Cambridge International AS&A Level Business, Cambridge International AS&A Level Economics, Cambridge International AS&A Level Accounting, certificatul ICM și altele) care le asigură angajarea în unele dintre cele mai bine plătite poziții din prezent.

În funcție de dorințele și posibilitățile cursanților, predarea se desfășoară în două moduri: tradițional – în sala de clasă, și online – prin învățare la distanță, astfel încât perfecționarea pentru profesii profitabile este disponibilă și pentru cei care, din cauza obligațiilor, nu au timp să participe regulat la cursuri.

Foștii cursanți ai BusinessAcademy, care după finalizarea școlarizării au găsit locuri de muncă foarte bine plătite și au avansat în pozițiile existente, în ciuda situației actuale de pe piața muncii, sunt cel mai bun indicator că este posibil să-ți schimbi cariera în 12 luni.

Pachet BONUS pentru perfecționare pe tot parcursul vieții și curs de utilizare a instrumentelor AI doar pentru cei care se înscriu până pe 15 septembrie

Pentru o carireă de succes, este important să aveți mereu cunoștințe actuale și să țineți pasul cu cerințele pieței muncii. De aceea, în cadrul acestei oferte, primiți și un pachet suplimentar de formare pentru utilizarea instrumentelor AI, care vă va permite să explorați fascinanta lume a inteligenței artificiale și să învățați cum să folosiți aceste instrumente puternice.

În plus, după ce finalizați școlarizarea la BusinessAcademy, de fiecare dată când apar noi tendințe în domeniul vostru profesional, veți putea să vă actualizați cunoștințele la BusinessAcademy și să fiți mereu cu un pas înaintea altora, complet gratuit. În acest fel, obțineți o educație pe tot parcursul vieții, în valoare de zeci de mii de euro, la prețul unui program de 12 luni.

Preluați-vă cadoul: începeți o carieră de succes în lumea afacerilor

Vă reamintim: oferta aniversară BusinessAcademy este valabilă până pe 15 septembrie. Dacă doriți să aveți o carieră de succes în afaceri, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică la taxa de înscriere și dobândiți cunoștințele practice cerute la cele mai avantajoase condiții.

Numărul locurilor disponibile pentru înscriere în cadrul ofertei aniversare este limitat, așa că nu așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă oportunitatea de a avea cariera la care visați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști și corespondenți de război din România. Dumnezeul să-l ierte
Digi FM
Portofoliu ambiguu pentru România în Comisia Europeană. Explicația numirii Roxana Mînzatu
Pro FM
Dezvăluiri despre Dave Grohl, care și-a înșelat soția și a avut un copil: „Obiceiul de a flirta cu alte femei...
Film Now
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât...
Adevarul
Sute de spărgători, dealeri de droguri și criminali, eliberați pe străzile din Marea Britanie. Reacțiile...
Newsweek
Pensie mai mare în România decât în Ungaria. Amănuntul semnificativ care schimbă tot
Digi FM
Sunt sau nu telefoanele interzise la școală inclusiv în timpul pauzelor? Secretarul de stat din Ministerul...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Problema asociată bătrâneții, cu care s-a confruntat Kelly din Beverly Hills. Neputința de a-și duce viața...
UTV
Lora si Ionut Ghenu se pregatesc de nunta. Artista a dezvaluit de ce superstitie va tine cont in ziua nuntii...