Cum se apără JD Vance după ce a fost criticat că a jignit femeile fără copii

Data publicării:
JD vance
JD Vance. Foto: Shutterstock

Partenerul de campanie al lui Donald Trump, JD Vance, își apără comentariile pe care le-a făcut la adresa femeilor fără copii, în cadrul cărora a numit mai mulți  politicieni democrați „o grămadă de femei fără copii, doamne cu pisici, care se simt mizerabil pentru vieţile lor şi alegerile pe care le-au făcut”, informează BBC

Remarcile sale, care au fost făcute în 2021, au fost criticate aspru în această săptămână de actrița americană Jennifer Aniston. JD Vance se apără în fața acestora: „Evident că au fost comentarii sarcastice. Oamenii se concentrează pe sarcasm și nu pe ideea a ceea ce am spus de fapt", a declarat el, vineri, în fața personalității media Megyn Kelly.

„Conținutul a ceea ce am spus, Megyn – îmi pare rău, este adevărat”, a adăugat el. JD Vance, care are trei copii, a spus că nu îi critică pe cei care nu au moștenitori direcți în interviul acordat în 2021 la Fox News, în cadrul emisiunii care îl avea gazdă pe Tucker Carlson. 

„Este vorba despre criticarea Partidului Democrat pentru că a devenit anti-familie și anti-copii”, a spus el pentru The Megyn Kelly Show: „Am spus că dacă ai copii și ai devenit tată sau mamă, chiar cred că îți schimbă perspectiva într-un mod destul de profund”, a adăugat el.

„Argumentez că întreaga noastră societate a devenit sceptică față de ideea de a avea copii”, a mai declarat acesta.

În interviul original, el a pus întrebarea: de ce unii politicieni care se află în fruntea conducerii nu au copii. Kamala Harris a fost printre politicienii pe care i-a numit atunci. Ea este presupusa candidată democrată pentru alegerile din noiembrie și este mama vitregă a celor doi copii ai soțului ei, Doug Emhoff.

„JD a fost cea mai bună alegere”

„Întregul viitor al democraților este controlat de oameni fără copii”, a spus el la acea vreme. „Cum are sens să ne predăm țara unor oameni care nu au cu adevărat o miză directă în ea?” JD Vance a mai adăugat că țara este condusă de „o grămadă de femei fără copii, doamne cu pisici, care se simt mizerabil pentru vieţile lor şi de alegerile pe care le-au făcut și așa că vor să facă și restul țării să se simtă nefericită ”.

Vineri, Vance a spus: „Le doresc copiilor ei vitregi, Kamalei Harris și întregii ei familii tot binele. Ideea este că partidul ei a urmat un set de politici care sunt profund anti-copil.”

JD Vance a făcut remarci similare împotriva democraților într-un discurs din 2021 la Institutul de Studii Intercolegiale, în care a spus, de asemenea, că criticile sale nu au fost îndreptate către cei care nu ar putea avea copii din motive biologice sau medicale.

Jennifer Aniston, care a vorbit public despre luptele sale în timp ce încerca să aibă copii prin fertilizare in vitro (FIV), a fost printre cei care i-au criticat comentariile: „Chiar nu pot să cred că acest lucru vine de la un potențial vicepreședinte al Statelor Unite”, a spus ea joi.

Pete Buttigieg, un alt politician democrat numit de Vance în interviul original, a abordat, de asemenea, comentariile lui la începutul acestei săptămâni, vorbind despre adoptarea de gemeni cu soțul său, Chasten: „Lucrul cu adevărat trist este că el a spus lucrurile astea după ce eu și Chasten am trecut printr-un eșec destul de sfâșietor în călătoria noastră spre adopție”, a spus dl Buttigieg pentru programul The Source de la CNN.

Vorbind pentru Fox News, co-președintele de campanie a lui Trump, Chris LaCivita, a respins orice sugestie conform căreia Trump ar putea regreta alegerea partenerului său de campanie. „JD a fost cea mai bună alegere”, a spus LaCivita. „Președintele îl iubește. Noi îl iubim."

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale