PSD, în discuții cu Victor Ponta pentru un posibil loc pe listele partidului la parlamentare. Unde ar putea candida Cristian Piedone

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dă mâna cu Victor Ponta
Fostul lider PSD Victor Ponta afirma, la începutul lunii septembrie că nu va candida la alegerile parlamentare, însă nu exclude total implicarea într-un proiect politic. Foto: Profimedia Images

Elisabeta Lipă, Victoria Stoiciu şi Florin Jianu se vor afla pe lista PSD la alegerile parlamentare, au precizat surse din PSD, existând discuţii şi cu Victor Ponta privind o candidatură, dar fără nicio decizie până în acest moment. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu se va afla pe lista PSD la Bucureşti, dar s-ar putea afla pe liste, la Giurgiu, informează news.ro.

Potrivit surselor citate, pe lista PSD la alegerile parlamentare se vor afla Elisabeta Lipă, Victoria Stoiciu şi Florin Jianu, existând varianta ca Lipă să candideze la Suceava.

Jianu a demisionat, în august, din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR). Elisabeta Lipă este preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Sport iar Victoria Stoiciu Consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului şi vicepreşedinte PSD.

În schimb, surse din PSD au precizat că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu se va afla pe lista PSD Bucureşti la parlamentare. Acesta îşi anunţase intenţia de a candida la Senat, la alegerile din iarnă. Aceleaşi surse susţin însă că acesta ar putea deschide lista pentru Senat, la Giurgiu, o decizie fiind aşteptată la acest sfârşit de săptămână.

Discuţii au avut loc şi cu fostul premier Victor Ponta, fără însă a se ajunge la o concluzie, sursele precizând că nici acesta nu este hotărât dacă va candida la alegerile parlamentare din partea PSD şi nici în partid nu este luată o decizie în acest sens.

Fostul lider PSD Victor Ponta afirma, la începutul lunii septembrie, la Prima TV, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie, însă nu exclude total implicarea într-un proiect politic. „Sunt un om liber şi îmi place libertatea mea. O să renunţ la libertatea mea atunci când o să cred într-un proiect”, a spus Ponta, la Prima TV.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul interzis care i-a eliberat pe români: Cenzura comunistă a „picat în brațele” irezistibilei „Emmanuelle”
Digi FM
„Așa vrei să conduci și țara?” Mircea Geoană, viral pe TikTok, după ce a fost ironizat pentru aptitudinile de...
Pro FM
Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”
Film Now
Maggie Smith a murit la 89 de ani. Profesoara McGonagall din Harry Potter a lăsat în urmă doi fii și cinci...
Adevarul
Femeia din Bacău aflată în comă, care și-a revenit brusc și a început să cânte. „Toți medicii care erau...
Newsweek
Ajutor la pensie important pentru sute de mii de pensionari. Ce noi beneficii primesc?
Digi FM
Când începe pelerinajul la Sfânta Parascheva. Și moaştele Sfântului Pantelimon vor fi aduse spre închinare
Digi World
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e...
UTV
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a...