Doi cascadori și un cameraman, răniți într-un accident grav la filmările "Cursa", producția lui Codin Maticiuc

Data actualizării: Data publicării:
codin_maticiuc
Codin Maticiuc a transmis de la Spitalul Universitar cele mai noi vești despre cei trei răniți în accidentul petrecut la filmările "Cursa"

Trei persoane au fost rănite într-un accident grav produs pe Bulevardul Doina Cornea din sectorul 6 al Capitalei, în timpul filmărilor la cea mai nouă producție cinematografică românească, "Cursa", produsă de Codin Maticiuc. Cei trei, doi cascadori profesioniști și un cameraman, au ajuns de urgență la Spitalul Universitar din București.

Codin Maticiuc a făcut primele declarații despre accidentul produs la filmările "Cursa" și a transmis, chiar de la Spitalul Universitar, că cei trei răniți sunt acum în afara oricărui pericol.

"În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini, implicate și vătămate au fost trei persoane, doi cascadori profesioniști din probabil cea mai bună echipă de cascadori din România și un cameraman. Suntem aici la spitalul Universitar, Primiri Urgențe, și vreau să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și de CT-uri, am trecut de foarte multe teste, sunt foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu și nimic altceva nu contează, nu întrebați despre pagube materiale, nu întrebați nici despre film, contează doar oamenii și ei sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu", a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum s-a produs accidentul

"În eveniment au fost implicate două autoturisme, pe unul dintre ele fiind montat echipamentul de filmare. În acest context, un autovehicul a lovit bordura ce delimitează partea carosabilă de partea pietonală, moment în care a fost acroșat din spate de către cealaltă mașină. Precizăm faptul că ambii șoferi se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Ca urmare a evenimentului, trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, au fost transportate la un spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", se arată în comunicatul DGPMB.

La momentul producerii accidentului, bulevardul Doina Cornea din Capitală era închis circulației. Filmul "Cursa", despre care producătorul Codin Maticiuc scria că este "cel mai scump film independent produs în România", va apărea în cinematografe în toamna lui 2025.

Editor : B. G.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Pro FM
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul blond: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum...
Film Now
Liz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă...
Adevarul
Cu câte salarii pot cumpăra românii o mașină rulată. Cum e în alte state europene
Newsweek
Cine va plăti o factură la energie de 900 lei, la bloc? În care luni va veni această întreținere?
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Jennie Garth, Kelly din "Beverly Hills", despre durerile secrete din ultimii ani. Două operații...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...