STUDIU. Carnea roşie poate creşte riscul de cancer

Data publicării:
carnerosie

Potrivit unui studiu recent, organismul consideră această moleculă drept o substanţă străină, în momentul în care este ingerată, iar sistemul imunitar răspunde pentru a o anihila.

Astfel apar inflamaţii ale diverselor organe, care în timp pot forma tumori. Aceiaşi cercetători americani spun că respectiva moleculă se găseşte şi în laptele integral, unele brânzeturi şi în icre, iar organismul ar putea avea un răspuns similar în momentul în care aceste alimente sunt consumate.

Totuşi, ei au precizat că, deşi molecula de zahăr din carnea roşie poate creşte riscul de cancer, nu este principala cauză a bolii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
„La populaţie oprim pur şi simplu atât energia electrică, cât şi gazele”: Cinismul lui Ceauşescu în iarna...
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu a reușit să-și vadă copiii, la peste o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: “Sunt...
Pro FM
Cher dezvăluie că Tina Turner i-a cerut ajutorul pentru a-l părăsi pe Ike Turner, soțul ei abuziv: "Avea o...
Film Now
Kaley Cuoco, schimabare radicală de look. Cum arată azi celebra Penny din „Big Bang Theory”
Adevarul
Dacii au construit cel mai rezistent drum pavat din România. Cât va costa restaurarea lui, după două mii de...
Newsweek
ADEVERINȚA care asigură o creștere de pensie la Mica Recalculare. Ce venituri nepermanente contează?
Digi FM
Denis Drăguș, împăcare neașteptată cu familia sa, cu care nu mai vorbise de cinci ani. Tatăl atacantului: „Am...
Digi World
Întâlnire de record. Cea mai scundă femeie din lume și cea mai înaltă femeie din lume s-au cunoscut: "A fost...
Digi Animal World
Un cadou total neașteptat de Crăciun. Reacția angajaților unui magazin când au găsit un șarpe în brazii...
Film Now
Ralph Macchio, onorat cu o stea pe Hollywood Walk Of Fame: „Înseamnă totul pentru mine”. Cum arată azi...
UTV
Lidia Buble, inselata de fostul iubit: detaliul neasteptat care i-a dezvaluit adevarul despre „Maria”