Orașul de mâine. One Floreasca City, soluție pentru reducerea aglomerației în trafic

Data actualizării: Data publicării:
orasul_de_maine

Un proiect imobiliar modern, în acord cu principiile de mobilitate și sustenabilitate, trebuie să țină cont de foarte multe aspecte, unele dintre cele mai importante fiind legate de infrastructura locală. One Floreasca City, proiectul implementat în nordul Capitalei, a avut ca prioritate o dezvoltare mixtă, sustenabilă, investiții în spații verzi și parcuri, încurajarea locuitorilor să folosească bicicleta pentru deplasare sau mersul pe jos, proximitatea stațiilor de transport în comun și, nu în ultimul rând, construcția de parcări subterane.

De semnalat este și crearea unei noi benzi de circulație, la intersecția dintre Str. Mircea Eliade și Calea Floreasca, o soluție care a avut alocată suma de un milion de euro ca investiție din partea dezvoltatorului, prin care s-a reușit reducerea aglomerației în zonă de la 150,8% la 97,6%.

De asemenea, un alt aspect important pentru comunitatea locală atunci când vorbim despre infrastructura auxiliară noilor dezvoltări rezidențiale este investiția în unități educationale.

Același dezvoltator va investi peste 6 milioane de euro pentru construcția a două școli, una în zona lacului Plumbuita, cealaltă în cea a lacului Tei, acolo unde construiește în prezent mai multe ansambluri sustenabile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri