Video Accident grav în București. Un șofer a murit după ce mașina sa a fost lovită de tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la DrugTest

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-09-19 094141
Foto: captură video Digi24

Un șofer a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită din plin de un tramvai condus de un bărbat care a ieșit pozitiv la DrugTest. Accidentul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală, pe șoseaua Progresului. În zonă circulația este restricționată.

Şoferul unui autoturism a decedat în urma unui accident produs, joi dimineaţă, pe şoseaua Progresului din Sectorul 5, după ce a a intrat în coliziune cu un tramvai.

Vatmanul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive.

„Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şoseaua Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie”, informează Brigada Rutieră.

În urma accidentului de circulaţie, conducătorul autovehiculului a rămas încarcerat, iar după extragere a fost constatat decesul acestuia.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

„Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive”, arată sursa citată.

Vatmanul va fi dus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise.

Circulaţia tramvaielor pe şoseaua Progresului este restricţionată pe ambele sensuri de deplasare.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri