Real Madrid va amortiza venirea lui Mbappe în echipă din vânzarea de tricouri. Suporterii mai au de așteptat până în iulie

Alexandru Gologan Data publicării: Data actualizării:
real madrid mbappe
sursa: profimediaimages.ro/

Suporterii echipei Real Madrid vor trebui să mai aştepte până la 1 iulie pentru a putea achiziţiona un tricou cu noul star de pe Bernabeu, Kylian Mbappe, notează cotidianul Le Parisien.

Chiar dacă Kylian Mbappe a semnat luni un contract valabil pe cinci ani cu Real Madrid, echipa nu poate comercializa deocamdată tricouri cu fotbalistul francez, deoarece este încă legat de vechea sa echipă, Paris Saint-Germain, până pe 30 iunie.

"Nu putem imprima tricouri cu numele unui jucător care aparţine altui club", a precizat Real Madrid printr-un comunicat.

Va fi aşadar imposibil ca miercuri, cu ocazia punerii în vânzare a noilor tricouri ale "galacticilor", online şi la magazinele oficiale, fanii să poată achiziţiona unul cu numele noului lor idol.

Conform publicației franceze, Kylian Mbappe, care a evoluat până acum cu numerele 7 la PSG şi 10 la naţionala Franţei, ar urma să preia la Real Madrid tricoul cu numărul 9 rămas vacant după plecarea compatriotului Karim Benzema în Arabia Saudită.

Real Madrid să aşteaptă să amortizeze venirea lui Kylian Mbappe (15 milioane euro salariu net pe sezon şi primă la semnătură de peste 100 de milioane de euro), graţie diferitelor beneficii economice aduse de jucătorul francez (contracte de sponsorizare, tricouri vândute, bilete etc).