Se întâmplă și la cluburi mai mari: PSG nu i-a plătit salariul lui Mbappe din luna mai

Alexandru Gologan Data publicării: Data actualizării:
mbappe psg
sursa: profimediaimages.ro/

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain (PSG) se află în conflict cu vedeta Kylyan Mbappe din cauza plecării sale la Real Madrid. Prin intermediul avocaţilor săi, cotidianul L'Equipe a aflat că PSG nu i-a plătit acestuia salariul pe lunile aprilie și mai.

PSG pune presiune pe Kylyan Mbappe, vedeta clubului din ultimele sezoane, pentru a recupera 80 de milioane de euro, sumă care reprezintă bonusul de fidelitate acordat la momentul prelungirii contractului în 2022.

Clubul parizian i-a reţinut jucătorului până în prezent două plăţi aferente lunilor aprilie-mai şi o primă de joc, în speranţa că Real Madrid va fi dispusă să achite aceste cheltuieli, deoarece internaționalul francez urma să devină liber de contract în iunie. Evident, echipa din capitala Spaniei nu va plăti aceşti bani, neavând nicio obligaţie față de jucător sau clubul din Paris.

Fotbalistul acuză conducerea echipei că l-au sabotat și i-au limitat timpul de joc în ultima parte a sezonului, deoarece anunțase încă din februarie că nu își va prelungi înțelegerea cu formația pariziană.