Ministrul Transporturilor a făcut anunțul: Circulația se reia pe Valea Oltului de astăzi

Redacția Digi Economic Data publicării: Data actualizării:
valea oltului
sursa: Facebook / Iosif Buble

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu a anunţat, miercuri, că va fi redeschisă circulaţia pe drumul naţional DN 7 - Valea Oltului din această seară, de la ora 20:00, cu două zile mai devreme faţă de termenul iniţial.

Aflat într-o vizită de lucru pe şantierul Autostrăzii A7, lotul Buzău - Focşani, ministrul Grindeanu a făcut anunțul mult așteptat de șoferi, relatează Agerpres.

"Aş vrea să anunţ, am primit de dimineaţă înştiinţare din partea companiei turce că termenul de 9 august, adică peste două zile când trebuia să fie dată în circulaţie Valea Oltului, redeschisă pe perioada zilei, se devansează. Din această seară, lucrările s-au terminat, din această seară de la ora 20:00 va fi dată în circulaţie cu două zile mai repede, aşa că ţin să mulţumesc în primul rând suportului avut de la Guvern", a declarat Sorin Grindeanu.

Circulaţia pe DN 7 - Valea Oltului a fost oprită, în 8 iulie, pe timpul zilei între localităţile Boiţa şi Lazaret, în judeţul Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de defrişare a versantului din apropierea şoselei, necesare pentru viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti.