Cântărețul Ed Sheeran devine acționar minoritar la clubul de fotbal Ipswich Town

Alexandru Gologan Data publicării:
Ed Sheeran ipswich
sursa: profimediaimages.ro/

Ed Sheeran și-a împlinit un vis din copilărie: a devenit acționar în cadrul echipei de fotbal favorite, Ipswich Town Football Club.

Ipswich Town FC a revenit în prima divizie a fotbalului englez după o pauză de 22 de ani. Însă întoarcerea sa nu ar fi fost posibilă fără ajutorul celui mai mare fan al său, Ed Sheeran.

Cântărețul și compozitorul în vârstă de 33 de ani este principalul sponsor pe tricourile echipelor de masculin și feminin încă din sezonul 2021/2022. Drept răsplată pentru atașamentul și contribuția sa la club, oficialii i-au oferit un pachet minoritar de acțiuni, potrivit The Brussels Times.

„Visul oricărui fan de fotbal este să dețină o participație în cadrul echipei sale favorite. Este un vis împlinit și sunt recunoscător pentru această oportunitate” a declarat Sheeran.

Tranzacția simbolică nu a implicat resurse financiare din partea părților implicate. Cântărețul speră că după parcursul excelent din ultimii ani, Ipswich va redeveni o forță a fotbalului englez, așa cum a fost în perioada de glorie.