Live

Liderul opoziției din Rusia a fost spitalizat în urma unei reacții alergice

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, care a fost arestat din nou miercuri la Moscova, a fost duminică spitalizat în urma unei reacții alergice acute, a informat purtătoarea de cuvânt a acestuia, potrivit Mediafax.

Navalnîi a primit miercuri o sentință de 30 de zile în închisoare după ce a cerut organizarea unor proteste neautorizate față de excluderea unor candidați ai opoziției din alegerile parlamentare.

Autoritățile au reținut cel puțin 1.000 de persoane în urma protestelor care au avut loc sâmbătă la Moscova.

Kira Yamiș, purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi, a informat într-un mesaj postat pe Twitter, că acesta a fost spitalizat duminică dimineața în urma unei reacții alergice severe.

Aceasta a mai informat că doctorii nu au descoperit deocamdată cauza reacției alergice a liderului opoziției ruse și că acesta nu a mai suferit o astfel de reacție în trecut.

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului a decis în 2018 că arestările și reținerea acestuia între 2012 și 2014 au fost motivate politic și i-au încălcat drepturile, hotărâre cu care Moscova nu a fost de acord.

Editor web: George Costiță

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Iulia Navalnaia vrea să candideze la funcţia de preşedinte al Rusiei: Inevitabil epoca lui Putin se va încheia

Văduva lui Alexei Navalnîi: Vreau ca Vladimir Putin să treacă de la statutul de ţar la cel de prizonier obişnuit în Rusia

CNN: Hackerii anti-Kremlin s-au răzbunat pe Putin pentru uciderea lui Alexei Navalnîi

„Chiar și după moarte, Navalnîi îi provoacă pagube maxime lui Putin”. Care era planul final al liderului opoziției din Rusia

Partenerii noștri