Live

Nancy Pelosi anunță, „cu o mândrie imensă”, că o susține pe Kamala Harris pentru prezidențiale. Ea laudă înțelepciunea lui Biden

Data actualizării: Data publicării:
Nancy Pelosi Foto: Guliver/Getty Images

Fosta preşedintă a Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi a anunțat că o susține pe vicepreședinta Kamala Harris să fie candidata Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale, transmite ABC News.

Susținerea publică pentru Kamala Harris vine după ce președintele Joe Biden a anunțat că se retrage din competiția pentru alegerile din 2024.

„America a fost cu adevărat binecuvântată prin înțelepciunea și conducerea oferită de președintele Joe Biden. Cu iubire și gratitudine, îl felicit pe președintele Biden că a crezut întotdeauna în posibilitățile Americii și pentru că a oferit oamenilor oportunitatea să își îndeplinească obiectivele. Președintele Biden a fost de partea potrivită a istoriei și de partea potrivită a viitorului”, a precizat Pelosi, în declarația de presă.

„Astăzi, cu o mândrie imensă și un optimism infinit, o susțin pe vicepreședinta Kamala Harris pentru funcția de președintă a Statelor Unite. O susțin cu entuziasm pe Kamala Harris pentru această funcție, atât personal, cât și politic”, a continuat Nancy Pelosi.

Ea a adăugat că a văzut puterea și curajul Kamalei Harris, aceasta fiind o campioană în lupta pentru familii și drepturile femeilor de a alege.

„Personal, o cunosc pe Kamala Harris de decenii și este o persoană cu valori puternice, credință și dedicare în serviciul public. Politic, fără doar și poate Kamala Harris este, ca femeie în politică, extrem de abilă și am toată încrederea că va ieși victorioasă în noiembrie”, a mai precizat Pelosi.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum au reacționat Joe Biden și Kamala Harris când au aflat despre incidentul cu Donald Trump

Papa Francisc îi critică pe Kamala Harris și Donald Trump. Suveranul Pontif îi îndeamnă pe americani să aleagă răul cel mai mic

Trump nu va participa la o altă dezbatere cu Harris. Ce a spus candidatul republican despre a doua dezbatere prezidențială

Marea dezbatere Harris-Trump a ținut zeci de milioane de oameni în fața ecranelor. Toate cifrele confruntării

Partenerii noștri