Live

Tânără din Marea Britanie ucisă de fostul iubit după ce a sunat de cinci ori la poliție să ceară ajutor

Data actualizării: Data publicării:

O tânără de 19 ani, din Marea Britanie, a fost omorâtă de fostul iubit, după ce a reclamat la poliție de cinci ori într-o lună că acesta o amenința. Un polițist însă a apreciat că tânăra irosea timpul anchetatorilor și a amendat-o. Acum, ofițerul Trevor Godfrey, între timp trecut în rezervă, este anchetat.

Shana Grice, din Brighton, a sunat și l-a reclamat de cinci ori pe fostul iubit, Michael Lane, care o urmărea și o hărțuia. Polițistul care a preluat cazul a spus că a găsit neconcordanțe între cele reclamate și probele prezentate. Astfel, Trevor Godfrey i-a spus tinerei că „pierde timpul poliției” și a amendat-o cu 90 de lire sterline, relatează BBC NEWS.

Polițistul a ajuns la această concluzie după ce l-a audiat pe fostul iubit al fetei, care a negat orice acuzație și a spus că el și Shana se aflau într-o relație serioasă, dar că uneori se mai certau. 

La scurt timp după ce a fost amendată și după cinci reclamații depuse, Shana a fost găsită moartă în casă. Fostul iubit a încercat să incendieze locuința pentru a-și șterge urmele.

În 2016, după crimă, polițistul Trevor Godfrey a fost sancționat disciplinar, iar acum este acuzat că nu a anchetat corespunzător cazul și ar putea fi tras la răspundere pentru moartea tinerei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri