Domeniul în care va fi nevoie de peste 1,1 milioane de noi angajați
Traficul aerian crește de la an la an, iar prognozele spun că vom avea nevoie de peste 39.000 de noi aeronave în următorii douăzeci de ani.
Lista miniștrilor din noul cabinet
Klaus Iohannis amână desemnarea premierului. „Coaliția pro-europeană continuă negocierile. Sunt optimist”
George Simion a mers la Palatul Cotroceni, pentru consultări, dar a anunțat că nu intră: „AUR nu recunoaște legitimitatea lui Iohannis”
Consultări la Palatul Cotroceni. Coaliția a stat sub 20 de minute. Partidele extremiste AUR, POT și SOS au refuzat să meargă
Ploi și lapoviță, în aproape toată țara. Meteorologii anunță și temperaturi de până la -15°
Elena Lasconi, după consultările cu Iohannis: „Am fost să îi transmitem că mandatul lui s-a încheiat şi că trebuie să-şi dea demisia”
Circul continuă în Parlament: Becali spune cum a făcut facultatea fără prezență. Șoșoacă jignește jurnaliștii. AUR îl atacă pe Iohannis
Influencerul Makaveli, amenințări din Parlament cu limbaj suburban: „Ascundeți-vă soțiile. Fiți cuminți, mergeți pe vârfuri”
Surse: Liberalii strâng semnături pentru a-l propune pe Crin Antonescu candidat comun la prezidențiale. PSD nu l-ar refuza
Asta înseamnă că flota aeriană globală se va dubla, de la 23.000 de avioane de pasageri câte sunt în prezent la aproape 50.000 în 2038.
Potrivit Airbus, în transportul aerian va mai fi nevoie de 550.000 de noi piloţi şi de 640.000 de noi tehnicieni.
Mai este un aspect care trebuie punctat - inclusiv prin deplasarea cu avionul. În România, emisiile produse de traficul aerian au ajuns, anul trecut, la 1,7 milioane de tone de dioxid de carbon. La acest capitol, țara noastră ocupă locul 16 în Europa și 151 în lume.
Față de 2017, am înregistrat o creștere a emisiilor produse de traficul aerian de 22 de procente.
La o privire generală, aflăm că, în 2018, zborurile din toată lumea au produs 895 de milioane de tone de dioxid de carbon, în timp ce oamenii, prin alte activități, au produs 42 de miliarde de tone.
În total, potrivit datelor Asociației Internaționale de Transport Aerian, industria aviatică este răspunzătoare de aproximativ două procente din totalul emisiilor de dioxid de carbon provocate de oameni.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News