Live

Video REPER negociază cu PNL înainte de alegeri. Liderii partidului lui Dacian Cioloș s-au dus la sediul liberalilor

Data actualizării: Data publicării:
Liderii REPER Dragoș Pîslaru și Cătălin Teniță au mers la sediul PNL din București. Foto: captură video

PNL negociază miercuri cu REPER înaintea alegerilor parlamentare și a celor prezidențiale din această toamnă. Liderii partidului lui Cioloș au mers la sediul liberalilor din Capitală.

Elena Crângașu, jurnalist Digi24: În sediul PNL au intrat Dragoș Pîslaru și Cătălin Teniță, europarlamentar, respectiv parlamentar REPER. Au urcat în biroul președintelui PNL, Nicolae Ciucă, care se află alături de ceilalți membri ai conducerii.

Cei doi au spus că nu negociază pentru locuri pe listele la alegerile parlamentare, însă acum partidele definitivează aceste liste.

PNL a declarat în nenumărate rânduri că vrea să facă o guvernare de dreapta și să nu se mai asocieze cu PSD. Pentru ei ar fi important să facă o guvernare de dreapta după aceste alegeri. Surse politice vorbesc despre o posibilă alianță pentru parlamentare.

Săptămâna trecută, USR a avut discuții cu PMP, Forța Dreptei și REPER. Însă, având în vedere că USR a definitivat listele cel puțin pentru București, ne dăm seama de aici că nu au ajuns la o înțelegere cu cei de la REPER iar aceștia, având în vedere că riscă să nu prindă pragul la parlamentare, se află azi la sediul PNL, întrucât ar putea discuta despre o alianță la parlamentare și implicit despre sprijin pentru prezidențiale, pentru că Nicolae Ciucă a făcut acest apel către forțele de dreapta, să-l susțină la alegerile prezidențiale.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum explică Nicolae Ciucă scoaterea cuvântului „ostaș” de pe panourile publicitare ale PNL. „Militar am fost o viață întreagă”

Pe cine ar pune Nicolae Ciucă premier: „Avem cel puțin 5 nume din PNL”

Ciucă spune că își dorește coalizarea dreptei: Celelalte forțe politice mai au aproape 70 de zile să se maturizeze

PNL a depus un proiect de lege care să-i permită lui Klaus Iohannis să candideze la Senat, confirmă Daniel Fenechiu

Partenerii noștri