Live

Pe cine ar pune Elena Lasconi premier, dintre contracandidați. Ce a răspuns lidera USR, întrebată cu cine ar merge pe o insulă pustie

Data actualizării: Data publicării:

Elena Lasconi l-ar pune premier pe Ludovic Orban, dacă ar trebui să aleagă între principalii contracandidaţi, Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, George Simion şi Ludovic Orban. Ea a adăugat, într-o emisiune difuzată de Pro TV, că între Clotilde Armand şi Cătălin Drulă, ar merge pe o insulă pustie cu Drulă, iar Mircea Geoană este cel mai nepotrivit să îi ia locul la primăria din Câmpulung, dacă ar ajunge preşedinte.

Elena Lasconi a declarat că l-ar pune premier pe Ludovic Orban, dacă ar trebui să nominalizeze între Geoană, Ciucă, Ciolacu şi Simion, notează News.ro.

Preşedinta USR a pus Titluri de ştiri pentru contracandidaţii săi: „Cel mai bun vâslaş”, pentru Marcel Ciolacu, „Fostul şi actualul” – pentru Mircea Geoană, „Ascultă de ordine sau Jos, culcat!” la Nicolae Ciucă, „Cea mai bună galerie” pentru George Simion şi „Veşnicul Trubadur” pentru Ludovic Orban.

La întrebarea ce cadouri le-ar aduce contracandidaţilor, Lasconi a spus că lui Mircea Geoană îi place aroganţa şi i-ar aduce un homar, lui Marcel Ciolacu, minciunele, lui George Simion, salata a la russe, lui Nicolae Ciucă, fasole cu ciolan şi lui Ludovic Orban o sticlă cu vin şi o mandolină.

Întrebată ce calităţi are Clotilde Armand şi nu are ea, Lasconi a spus că aceasta vorbeşte franceza mai bine decât ea, e mai slabă şi mai înaltă şi i se potrivesc tot felul de rochii, pantaloni şi poate e mai bătăioasă decât ea, adică e determinată.

Despre jocurile la care ar fi campioni principalii ei contracandidaţi, Elena Lasconi a spus că Marcel Ciolacu ar fi campion la barbut, Nicolae Ciucă la ”Nu te supăra frate!”, Mircea Geoană la Păcălici, George Simion la Poker şi Ludovic Orban, la table.

Elena Lasconi a ales şi ce emisiuni se potrivesc pentru contracandidaţi: Vocea României, pentru Ludovic Orban, Din Dragoste –Mircea Geoană, Surprize, surprize – Nicolae Ciucă, Trădaţi în dragoste – George Simion, Serviciul român de comedie - Marcel Ciolacu.

Despre cine ar fi cel mai puţin potrivit să îi ia locul la primărie dacă ajunge preşedinte, Elena Lasconi a spus că toţi i se par nepotriviţi, care pe primul loc este Mircea Geoană, pentru că trebuie să fii printre oameni.

Pusă să aleagă cu cine ar merge pe o insulă pustie, între Cătălin Drulă şi Clotilde Armand, Lasconi l-a ales pe Drulă.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, despre moţiunea de cenzură inițiată de USR: „Este absolut lipsit de sens”

Ce i-ar pune George Simion pe contracandidații lui să facă, dacă ar lucra la o casă. „Ciucă să dea cu bidineaua”

Ciucă, despre moțiunea de cenzură a USR: Îi invit să discutăm despre viitor / Lasconi: Onoarea, curajul și respectul sunt vorbe goale

Gorghiu, după ce Lasconi a spus, la anunțul moțiunii, „amante care își iau o smetie, dar rămân în relație pentru bani”: Un mesaj toxic

Partenerii noștri