Ce i-ar pune George Simion pe contracandidații lui să facă, dacă ar lucra la o casă. „Ciucă să dea cu bidineaua”

Data actualizării: Data publicării:
geroge simion face declaratii
George Simion, președintele AUR. Foto. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

George Simion a spus că ar vota-o pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale, pentru că „are cele mai puţine şanse să intre în turul II”, întrebat pe cine ar vota dacă nu s-ar putea alege singur.  Liderul AUR a distribuit și sarcini pentru contracandidații săi dacă ar lucra la o casă, în cazul în care ar deschide un șantier de case ieftine și a explicat ce personaje de desene animate ar fi aceștia, într-o emisiune difuzată de Pro TV. El a mai spus și ce personaje de desene animate crede că s-ar potrivi rivalilor săi în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Președintele AUR a afirmat în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV că ar vota-o pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale, pentru că are cele mai puţine şanse să intre în turul doi şi nu îi afectează şansele sale de câştig. El a arătat că preşedinta USR are mai puţine şanse, pentru că partidul său a luat doar 8% la ultimele alegeri. „Între timp şi-a pus o cruce şi cred că i-a speriat şi pe ăia care o votau”, a mai spus Simion.

Chestionat care sunt viciile sale, Simion a răspuns: „Stau mult pe telefon şi îmi plac petrecerile, eu sunt Fecioară, îmi place mult să muncesc, când mă apuc de ceva, mă înfund în muncă. Îmi plac petrecerille, muzica lăutărească, soţia e şi cu manelele”.

Liderul AUR a ales şi numele filmului despre viaţa sa, The Patriot – Patriotul.

Simion a fost pus să îşi asocieze principalii săi contracandidaţi la prezidenţiale cu un personaj de desen animat. Astfel, pentru Nicolae Ciucă, George Simion a propus Ursul păcălit de vulpe, pentru că are o relaţie tumultoasă cu Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu ar putea fi Beavis şi Butt-head, iar cei trei, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu ar fi cei trei purceluşi sau cei trei prostănaci. Pe Lasconi, Simion a comparat-o cu personajul Cruella de Vil.

La întrebarea cu cine ar alege să îşi petreacă întreaga viaţă dacă ar rămâne izolat pe o insulă, între Diana Şoşoacă şi Kelemen Hunor liderul AUR l-a ales pe Kelemen Hunor, el adăugând că poate învăţa o nouă limbă străină.

El le-a acordat şi sarcini contracandidaţilor săi dacă ar lucra la o casă, Elena Lasconi fiind în opinia sa diriginta de şantier, iar Marcel Ciolacu „nu are calificare, diplome, îl punem să care cărămizile cu roaba”. Pentru gresie şi faianţă, Simion l-a ales pe Ludovic Orban şi să dea cu bidineaua pe Nicolae Ciucă, pentru că este militar şi are exerciţiu. Zidarul ar fi Mircea Geoană, în opinia lui George Simion, el adăugând că acesta ar fi ca Meşterul Manole.

Preşedintele AUR a mai spus că în opinia sa, cel mai bogat dintre candidaţi este Marcel Ciolacu, pentru că „are covrigăria”.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: „Panourile solare au...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan